mala dorada meni omiljenog mini SUV-a
original
PS

superr jee..boje su mocnee skrozzz
Da, prepoznatljivo sarenilo :P
Odlicno drug, samo mi gornji rub grilla nikako ne sjeda...farovi su preludi :D
namjerno naostren grill..
da budem malo u tematiki ostrine!

drago mi sto vam se svidja.. sa farovima sam malo experimentisao

Predobro odradjeno, cak bolje od mog rada

XD
dobro odradjeno, ali mi se ne svidja...
freek uber alles

jarane ja ne znam sta radis s tim radovima dalje ali fakat su haos,,,
idi ba bavi se ovim profesionalno zgrni pare!!!
pozz
Stvarno svaka ti cast! Kao i uvijek tvoji me radovi oduseve i kad vidim kako su uradjeni pitam sebe da li cu ikad makar malo napredovati da mi radovi budu priblizno kao tvoji!

Farovi su posebno dobro odradjeni!
ahh,, hvala vam ljudi.. a kad tad ce se i meni sreca da nasmjesi. samo treba malo vishe strpljenja u drzavi kao sto je nasha jbg..

kad tad..
farovi su skroz drugacije trebali da izgledaju, tako da je ovo jedna od varijanti. toliko mi se svidja da mozda izradim poster od ovoga!

hahah,valabas!
nego ajd kad je vec digao da i ja malo prkomentiram rad.
dobar je,samo malo presareno,vidim da freek vise paznje poklanja okolici nego samom autu,ali ajd svako ima svoj stil.

http://www.bhtuning.com/showthread.php?tid=3242 pogledaj freekov rad od prije godinu i mislim da nije poklanjao vise paznje okolici, nego se sad njegovi radovi vecinom na umjetnicki dojam! Pravi umjetnicku od obicne fotografije! I svaka mu cast na tome!
ah sad moze se u nedogled porediti to! Ali necemo vise o tome! OK? Pozz
eeeee, ako je mjerilo koliko bodykita se stavi koliko boja da se pomjesa onda sam veoma ocajan. a nisam niti malo zaintereovan da to uradim kako bi nekoga impresionirao i dokazao nesto. ispadne da svako auto treba da izgleda kao trkaci bolid GT1 serije po vasem skromnom misljenju. moj je cilj bio da podjelim svoj pogled na moguce modifikovanu verziju Tiguana, a ne da postanem meta ovdasnjim snajperistima. sva sreca pa me pojedinci ne pogadjaju inace bi bio jaaaaaaako depresivan i pobrisao sve svoje radove.
addo:
vidim da si na mojoj strani gdje god nastane problem. hvala ti, ali nikad ne postani meta radi drugih. ne isplati se gubiti zivce..

hvala jos jednom od srca.