Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Gdje nabavljate tuning opremu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Eto pitanje je jasno s tim da se bazirate na BIH.Trebao bih krovni spoiler i zadnji spoiler za Bravo HGT pa... gdje,kako,sta...kako se krecu cijene...
Imas A3M,imas ovog lika "Fele" i on radi sa spojlerima, a imas i "CATTO",Kao i "Veko Skoda"! Pa vidi, obrati se nekom od njih na pm.
Samo A3M 051 215 453
S malom napomenom...ako ces ista raditi preko A3M-a, ne cudi se za kasnjenja dostave dijelova...
Mislim da ne moze bez kasnjenja, bar ne jos...
A3M

ja prezadovoljan
tibor987 Wrote:S malom napomenom...ako ces ista raditi preko A3M-a, ne cudi se za kasnjenja dostave dijelova...

nisi jedini Icon_madIcon_madIcon_mad
Hajd kad je vec otvorena tema da pitam ko se bavi FK automotive opremom. Kontao sam neke opruge i mozda farove da kupujem.
imas nick catto na forumu
Mepro BH d.o.o. Tuzla, FK Automotive kompletan program, xenon svjetla prodaja & ugradnja. 061 887 007 Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
a ima li u Sarajevu gdje sta? Smile
zelio bih obrvice i mozda onaj nazad spojler sto ide na zadnju sajbu :(
Sarajevo, sto se tice FK, 061 209 049..
pozz
imam ja u shopu krovni spojler slican ko u Icemana na Bmw-u samo manji punoo,a obrvice imas kod iska izadju oko 10 km ..pozz
ja kupujuem u foči i rogatici ima neki lik sverca fk dijelove iz njemačke
Reference URL's