e ovako renutno zmaj(citaj golf 1 hehehe) mi je na 13kama alu ali malo brate pa me int nesto(e tu naaje zaplet)
nasao sam crvene opruge za njega ali naravno traktorska guma s 13ki nece stat nema pi**e tako da cu stavljam 15ke pa me int jel trebam nesto preradjivat posebno da stavim 15ke 45-50 i nista presiroke.
nemogu tacno napisat sta stavljam jer se 3umim koje da kupim (valjda me razumijete).ako je neko stavljao na keca 15 ke ili 16ke ako moze da me uputi sta trebam da pazim
unapred hvala
drug u mene stavio na keca gti 14 ke bez problema...a mislim da i sa 15 kama neces imat frke samo 50 profill...
drug u mene stavio na keca gti 14 ke bez problema...a mislim da i sa 15 kama neces imat frke samo 50 profill...
ma profil ce ic MAX 55 ali najvjerovatnije 45--50 a meni 15ke minimalno ili 16ke mozda
hvala
nećeš imat nikakve frke s 15' -ma nego pucaj mu te opruge i gume pod hitno

Mani se 55 profila, eventualno ako su 185tice - preporucujem 195/50 ili tanje, za svaki slucaj

stale bi ti 195/50/15 za 16-ice neznam ali jedinice nemaju servo šta znači da ćeš za 15 dana izaći iz kola kao da si bio 5 godina u teretani.
u mene su 15ke na kecu nikakav problem jos je spusten pozzz drug 195-50-15
nećeš imat nikakve frke s 15' -ma nego pucaj mu te opruge i gume pod hitno

kako kazu u onoj reklami:oo ZNAM ZNAM
u ponedeljak se resavasju felne pa idu i opruge imam zadanje crvene a prednje ne pa u valjda rezat dok ne nadjem JBG
stale bi ti 195/50/15 za 16-ice neznam ali jedinice nemaju servo šta znači da ćeš za 15 dana izaći iz kola kao da si bio 5 godina u teretani.
znam ali 16ice su .....16ice na kecu :DD:
Mani se 55 profila, eventualno ako su 185tice - preporucujem 195/50 ili tanje, za svaki slucaj

ma sto se mene tice ja bi za svaki slucaj stavio i 40 profil ali jbga ipak putevi kod nas su svakih 20m Grand Canyon !!!
ice 50 najvjerovatnije