Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Mito umjesto kazne :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Dakle,sigurno smo to svi manje vise dozivili :D ja licno nikad u gradu nisam dao ni marke,no van grada par puta je bilo Smile pa da vidimo kako vi to radite,kako zapocinjete razgovor u tom pravcu :D i o kojim se to kaznama obicno radi,da li je nekad bilo crveno svjetlo,puna,brzina ...
u gradu ih muntam da mi oproste (dzaba Smile) a van grada zive mito i korupcija hehe
U gradu nekad im i ne stanem, al vecinom se izvlacim kad ne ide ni to onda sta mi mozes najmanje napisat pa da idemSmile
Ja vise ni mitom ne mogu da se izvucem Smile ali nema veze i to je zivot Smile

HuKa Wrote:
Ja vise ni mitom ne mogu da se izvucem Smile ali nema veze i to je zivot Smile

hahahahaha tebe vise i nezaustavljaju odma kuci kazbu posaljuSmile

Imaju u autu za HuKu uvijek 20 naloga z aprekrsaj, samo udari pecat i salje kuci haha :D
Smile imam 9 kazneni bodova i 3 mjeseca zabrane Smile a u parama ne znam tacno al jebat ga najlakse je platit. I to sve prekoracenje :( jebu me ogranicenja Smile
hahahha....ajde Hukec, sad ces se ti smirit...odnosno zena ce te smirit...cim zahvatis na 80 za mjenjac da u manju prebacis, booom!....odmah po prsticima heheheh :D
Hebem ti temu.....Vracam se veceras sa copanja i izlazim sa parkinga sa curom gledam 20 do 1 reko ako ja stignem tebe odvest kuci i vratit se kuci a da me nezaustave.......
Krenem dalje prema gradu kad slipa opala....U box....
Prekoracenje brzine 39 km Smile masalah, alkoholizirano stanje hos duvat reko bez mene Smile
Mozemol se napravit, neki fin posten nemoze, a kolega zna me bio mu na servisu monitor kod mene u firmi, tak kontam ev pusio sam ga al kvalitetnoSmile.
Zapisa me lik u svesku kaze mozes ic a vrati se za 15 minuta pa da se dogovorimo....ja odvucem cucu kuci i vratim se......
On meni vako nako prijava ova ona kako god pogledam 2 mjeseca zabrane i 4 bodaSmile
Reko drug ako mi uzmes vozacku mozes me i jebat onda.... daj pusti me da idem pocasticu vas nije problem....
I ode 50 km .....
Al me nisu pisaliSmile
dobro si prosao
ali si fulio malo ti kaznu
mjesec i 2 boda iskustvo cuda cini Smile

smajke Wrote:
Hebem ti temu.....Vracam se veceras sa copanja i izlazim sa parkinga sa curom gledam 20 do 1 reko ako ja stignem tebe odvest kuci i vratit se kuci a da me nezaustave.......
Krenem dalje prema gradu kad slipa opala....U box....
Prekoracenje brzine 39 km Smile masalah, alkoholizirano stanje hos duvat reko bez mene Smile
Mozemol se napravit, neki fin posten nemoze, a kolega zna me bio mu na servisu monitor kod mene u firmi, tak kontam ev pusio sam ga al kvalitetnoSmile.
Zapisa me lik u svesku kaze mozes ic a vrati se za 15 minuta pa da se dogovorimo....ja odvucem cucu kuci i vratim se......
On meni vako nako prijava ova ona kako god pogledam 2 mjeseca zabrane i 4 bodaSmile
Reko drug ako mi uzmes vozacku mozes me i jebat onda.... daj pusti me da idem pocasticu vas nije problem....
I ode 50 km .....
Al me nisu pisaliSmile

Gdje te klepise zeche? Icon_mrgreen

Klepise me kod stadiona ogranicenje 40 ja 79 Smile
Plus tri pivkane u moci sto sam popio, taman za jedno 2 -3 mjeseca bez vozacke i 300 -400 km i par bodeva....
Reko mi je Celex da si popio tri piva i rasuo se Icon_mrgreen A davno je to bilo, mogo si i puhat vjerovatno, za tebe ne vazi 0.0
ne kaznjavaju me stari mi u muriji saobracajnoj :D
Bas sinoc me zaustavise gradski panduri (prasinari) kao "mali" znas sta si pogresio reko neznam u glavnom :brzina,glasna muzika posle 11,niko u autu nije vezan,iz mene tekila dezinfikuje vazduh.
Kao sta imas od opreme ja otvorim gepek reko ZVUNIK (kutja ijeli gepek) covjek se sjebao i sreca pocese pisat i naidje partolno auto i kao blasko sta ima u cemu prob i ja tak i tak i on kao VOZI :d:d:d
Mene sinoc u pola 3 sklepa...i ja sve ono imo, al nisam bio vezan (sreca pa nije vidio), i on mene zaustavi...ja normala vozio 70-80 na magistrali, gdje je ogranicenje 70...ja lagano izadjem, njemu saobracajnu, on pregleda, kaze ok...kad uze vozacku, kaze ne smijes ti ovako kasno vozit bez starije osobe...i ja malo lafine, ovo ono i cojk me pusti...isto tako pito, gdje zivis, ja reko evo tu (jedno 100 m), kaze haj, al nemoj se vise vozat...zdravo, zdravo i izvucem se...samo fino treba i to je to...
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13