Kao sto je i najavljeno veceras je odrzan sastanak sa Gerom, na kojem su se pojavili predstavnici XXX TIMA, AMK CARBON, SRCS, Liqui Moly Racing Team, AMK ILIJAS..
-Dogovoreno je da klase budu "po vremenima" a ne po kubikazi kako je do sada bilo.
- Najsporija klasa ce da bude 17+ sec
- Startarina za street race je 50KM, style 25KM, db 25KM
Sto se tice 402 nagradni fond je zbir svih uplata za race podjeljen sa brojem klasa. Prvo mjesto uzima pare + pehar a drugo i trece mjesto pehar i robnu nagradu sponzora.
Ako sam sta bitno izostavio nek neko nadopuni ko je bio prisutan na sastanku..
za par dana ce da bude objavljen pravilnik
Zanima me sa kime se to razgovaralo z Tuzle ?? Sa Tuzamkom

)))) ??? WTF ??
Ko je to predstavljao TZ, ispred nekog SR kluba?
E da, gledam kalendar, gdje ce se to u TZ voziti, jer vidim da dva puta im u Zivinicama, pa predpostavljam to su Ciljuge ona pista. A TZ ?? kakav je plan tu.
Trka Tuzla se vozi na Ciljugama....
Znaci nije 2x Zivinice nego je 3x Zivinice
hehe Veko popio sve pive na sastanku hehehe
Sto se tice style-a ja sam uzeo odgovornost na sebe, sve sto sam predlozio Gera je prihvatio tako da ove godine na Stajlingu mozete ocekivati:
-Sexy Car Wosh
-Best interior - Pehar
-Best exterior - Pehar
-Best Audio sistem - pehar
-Najljepse auto izborom publike (raja ce moci glasati za vozila putem listica koji ce se nalaziti na kartama)
-Najbolja prezentacija vozila - pehar
Sto se tice klasa ostalo je isto kao prosle godine znaci dvije klase velika i mala auta cisto radi nagradnog fonda jer kad bi se lova podjelila na tri djela prva mjesta bi dobila manje para nego sto su dali za prijavu
Prvo mjesto po klasama nosi 100% od uplata + pehar.
drugo i trece nagrade sponzora i pehar
Razmatraju se jos neke opcije npr. ozvucenje parkinga gde ce biti Style, DJ itd itd.
Sve u svemu puno puno bolje nego prosle god
Zanima me sa kime se to razgovaralo z Tuzle ?? Sa Tuzamkom

)))) ??? WTF ??
Ko je to predstavljao TZ, ispred nekog SR kluba?
I ja to gledam sad kako znam nema street race kluba u tz....
Sramota al na dusu nam.
Na sto ja jos cekam odgovor, jer opet se supljari... Al hajd nej se... ,,, 
Zaboravio sam i ovo da ove godine na Street Style-u pocinjemo sa timskim takmicenjem.
Znaci tim sacinjavaju tri vozila koja se zasebno takmice i osvajaju bodove. Na kraju sezone ti se bodovi zbrajaju. Tim sa najvise osvojenih bodova dobiva odredjene nagrade sponzora i veliki pokal kao najbolji Street Style Team 2008 godine

Auu Dule sto je tebe muljao neko..
helouuuuuuuuuuu
cita li tko sto sam ja napisao
koji tocno semafor ce se koristiti?
Nisam siguran koji je samo znam da nije vise onaj od prosle godine crveno-zeleno nego je narucen iz Amerike drugi...
E super onda za semafor : - )
I jos samo da dobijem Toluen i izmapiram auto do trke

ako ne dodjes u Sa razocarat ces me.. 
@ dottore....razgovaralo se sa tvojim klubskim kolegama

Mene kao predsjednika Street Race Cluba Banja Luka zanima sa kim ste vi to pričali iz našeg kluba ?
Naravno ni sa kim, i nije lijepo da iznosite lažne informacije.
Isto vazi i za TUZLU, jer u TUZLI uopste ne postoji KLUB bilo kakav, koji se bavi 402 tematikom.
Nevalja lagiti 
Nigdje nije objavljena jos lokacija za SR, za ilidzu se nezna.... ima nova lokacija koja se ganja :D ali o tome u narednim danima....
sto znaci da ima istine u onome sto raja prica po gradu da mozdra trke i nece biti jer nedaju odobrenje za odrzavanje