Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: P: 1.8 16V Dohc
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Dakle prodajem komplet motor sa mejnjacem te instalacijom za mk2 cijena 500km fiksno!

ErRoR Wrote:
Dakle prodajem komplet motor sa mejnjacem te instalacijom za mk2 cijena 500km fiksno!

Samo mjenjac?

Ne isplati mi se rasparivat! Da ti kazem 3 glave za mjenjac puno ti je! Smile
Ipak je doslo do greske motor je 550km! Ako ide sve u setu, motor,mjenjac,instalacija,elektronike i ac pumpe!

ErRoR Wrote:
Ipak je doslo do greske motor je 550km! Ako ide sve u setu, motor,mjenjac,instalacija,elektronike i ac pumpe!

Kupljeno, ostavi dolazimo ja i Alden u petak ujutro do tebe.

Onda moze ici Lock!
Brume
jel ovo tebi ili ??
obraduj me heheh

.nOKe Wrote:
Brume
jel ovo tebi ili ??
obraduj me heheh

cut ces keno, cut ces Icon_wink

to mi radi
hahaha
ajd javite da zalijemo xD
nista od motora. motor nije legalan, tj nema papire. realna cijena 300-400KM. ja licno nisam vidio veceg skutora od onog ErRoR-ovog prijatelja sto ga prodaje. stvarno sramota. ErRoR brate tebi hvala znam da nije do tebe, al jebi ga bit ce motora. samo da raja zna svi motori sa ovog podrucja (srednja bosna) nisu uvedeni u saobracajnu i regularno ih ugraditi u vozilo je prakticno nemoguce.

eto toliko.
Jebiga, nek nije do mene! Vidjeli ste sami, on se nada da ce ga prodat u ovaj kanton!
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13