Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Koza i presvlake
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
nasao sam radnju koja prodaje originalne VW presvlake od kože
extra uradjene
ali ima problem posto nemaju za Passata 5

imaju za Golfa 4 i 5

mislim da su prednja sjedista istao u Passatu i u Golfu 4
ali ne znam da li su zadnja ista ????

aj ako ima neko slike nek okaci da uporedim

EDIT:
sada mi javise da imaju i za passata 4 presvlake i passata 6

trebalo bi da od passata 4 odgovara
i momak iz radnje kaze da odgovaraju passat 6 i golf 5 iste presvlake
pa da bi i na moj b5.5 isle ove od b6 bez problema

pomozite moram se do sutra odluciti
drug,zanima me koliko kostaju te orginalne presvlake i gdje si ih nabavio...stari mi je vozio passata 5 a ja imam golfa 4 tako da ti zasigurno govorim da nisu ni prednja ni zadnja sjedista ista...kod passata 5 su prednja sjedista siroka u svakom dijelu istoo dok u golfa 4 nisu...sirina se smanjuje prvi vrhuu...s passata 4 bi mogao pokusati jer su sjedista slicnaa ali nemoj da pristajem na kombinaciju da s passata 6 mogu na 5 jer nema sanse...stari mi je uzeo passata 6 prije dva mjeseca i sjedista su totalno razlicicata od 5...jer su dosta dostaa uza sjedista i ne mogu  100 %...pronadi koju sliku pa ces se uvjeriti...znas i sam da su na passatu 5 veoma siroka sjedista...
postoji jos jedna caka a to je da se sjedista razlikuju u paketima opreme... kod passta 6 trendline ima totlano drugacija sjedista od komfortline dok na sportline i highline su sportska profilirana sjedala koja ne lice uopste na prva dva tako da ti je to sve macak u vreci...
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13