Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Golf 3 VR6
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
fenomenalno , svaka cast . to postujem
Golf ti je extra,na pocetku je bio papanski ali si ga odlicno sredio nema sta..Samo ti fale stopke da upotpunis...Hoces li prodati taj lonac sa ovalnim zavrsetkom sto si skinuo s auta Smile
napisao sam ti vec na vwu
extra
fakat svaka ti cast na ovom projektu..
Svidja mi se sta si radio, odlicno ulozene pare i sve je na svom mjestu, svaka cast Wink
jos kad bi masku vratio orginal bio bi svjetski

GOLFVR6 Wrote:

quattro Wrote:
jos kad bi masku vratio orginal bio bi svjetski

Mislis na masku sa znakom?

da da sa znakom ili makar mrezicu ova je ko kita . nekako mi izgleda k o zenska

Extra! Svaka cast za projekat. OEM Rules. Nego masku bez znaka, ali sa dva rebra stavi, bice dosta ljepse.. Jer i VR6 OEM je sa dva rebra samo ima  znak..
pozdrav..
Do mene preletio sam one slike, vidim da je s tri.. a dole ima jedna gdje je s dva:D svaka cast.. samo tako nastavi..
pozz
Trebalo mi je jedno 5 minuta da se sve te slike pootvaraju... heh, nema sta ovo je predobro odradjeno, instrument tabla i sjedista su mi nekako najjaci dojam ostavili.
svaka cast, jedini primjerak da neko skida jeftinu plastiku i vraca stari izgled auta,
svidza mi se opasno, i sretno u nastavku
VR je hebac,kompletirao si ga gewindama
@GocaS6 a jesi ti nastrojen za zajebavanje Smile
Meni se najvise svidja ova rukavica i ovo drvo po sred auta Smile hehehe

Dobre picss :P
zadnja mi se svidza trip 41 Icon_mrgreen
extraaa ! nemam rijeci ,

nista vise nemoj carkati pokvarices ... hehehh Wink
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13