Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: HE LJUDIII::::::::
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Vidim ima majstora za ovaj PS za sredivanje autaa....ovo govorim onima koji znaju oko toga posto ja pojma nemam a ima nas ja mislim jos koji neznajuSmile... glavnom da uzmatee nasa auta sa foruma i hakajte se ehehhe da vidimo,,mislim da bi bilaa dobar foll al ipak do vas je... a biraj te auta ima ih dosta na forumu....
daj predlozi neko. .autoo... da ne ganjamo mi.. ostavljaj na ovoj temi auta.. pa nek radi ko hoce.. tako je najbolje.. ha ya
haj uzmite et moje autoo prvi se javljam heeh
I moje, vjerujem da ce biti pokoja dobra ideja koju bi mogao iskoristiti Smile
Stavite sliku na ovoj temi sa sto vecom rezolucijom pa ce mo da vidimo........
bice nesto sigurno...........
Evo ljudi da vidimo ko ce mi najbolje od vas ukomponovati kakvu masku bez znaka i angel eyes farove... Sto se mene tice, moze i neka druga karambolka ili eventualno bad look hauba Smile

SamiRX-8 Wrote:
Evo ljudi da vidimo ko ce mi najbolje od vas ukomponovati kakvu masku bez znaka i angel eyes farove... Sto se mene tice, moze i neka druga karambolka ili eventualno bad look hauba Smile

Evo nesto nabrzaka......

Ford For SamiRX-8

ev a pokusajte mom stavt neke dobre felee..... moze BBS?? eheh...haj pa nadam se slikama u PS

Audi RS Wrote:
ev a pokusajte mom stavt neke dobre felee..... moze BBS?? eheh...haj pa nadam se slikama u PS

Evo nabrzaka...
Audi RS for Audi RS

ev jos koja slikaa pa kome pase i ima vremenaa nek nabaci sta na njega.. Smile
Vision from RemblendeR

-2- Audi RS2 for Audi RS
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13