Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Chevrolet Corvette Cabriolet
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
udes koji se nije dogodio na cestama bosne i herzegovine.. vec u svicarskoj..

mladic je po forumima uvijek znao pisati kako je sta doradjivao na svojoj corvet, kako je jak, kako je brz.. sad je probio svoj rekord

putem pretjecanja preko pune linije sudario se frontalno sa kolima iz suprotnog smjera. oba vozaca su na licu mjesta bili mrtvi.

http://www.fotohugo.ch/unfaelle/vu_rueml....05.08.htm
steta dobrog auta...a on, sam pao sam se ubio...
Kreten zesci, za vakve i jeste crna zemlja, zao mi samo momaka u drugom autu.
steta sta od auta uradi
R.I.P.
Koji idiot...evo ako je blesav hebo njega, sto tudji zivot ponese sa sobom...
auto se raspalo skroz - koja je brzina bila?
nezna se..
danas su isli e-mailovi sa slikama poginulih -
tesko je policiji bilo osobe identificirati, nevjerovatno kako su smrskani meni muka skroz..
sto li meni uvijek kod svakog ovog udesa malo boljih auta, prvo vidim felge??? gdje li ce zavrsit...
a sto se udesa tice, nazalost, postalo nam svakodnevnica. hajd da poginu samo oni sto divljaju, nego u vecini slucajeva gore prodju oni ni krivi ni duzni...

emir_89 Wrote:
sto li meni uvijek kod svakog ovog udesa malo boljih auta, prvo vidim felge??? gdje li ce zavrsit...
a sto se udesa tice, nazalost, postalo nam svakodnevnica. hajd da poginu samo oni sto divljaju, nego u vecini slucajeva gore prodju oni ni krivi ni duzni...

pa zato sto niceg naprijed nema sem felgi Smile daj macko da vidimo te slike povrijedjenih...Smile

nema theorije..
tito nije ti ovo rotten.com :P
pa bivalo je slicnih slika jednom cini mi se...a nije ni tad ovo bio rotten.com....a uostalom to je ba malo edukativnog karaktera za mladje...
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13