pozdrav svima. zanima me gdje mogu kupiti kristalne angel eyes farove za bmw e46,ako netko zna neku web stranicu ili nesto gdje se to prodaje,i koliko kosta.hvala unaprijed.ovako nesto
imas fino to kupiti kod sljedecih clanova foruma:Catto,Veko Skoda,Muha samo se njima obratis i to kod njih ima a i ima i druga varijanta,nek ti da neko od raje e-mail od A3M njima kazes sta zelis,narucis i dode ti to na kucnu adresu
imas fino to kupiti kod sljedecih clanova foruma:Catto,Veko Skoda,Muha samo se njima obratis i to kod njih ima a i ima i druga varijanta,nek ti da neko od raje e-mail od A3M njima kazes sta zelis,narucis i dode ti to na kucnu adresu
i Fele isto prodaje pa se mozes i sa njim cuti
a zna li iko otprilike koliko to kosta.
Mislim da su ove 300 Eura, imas modela od 250 pa sve do 600 eura
Sory nisam znao,tek sad mu pocitao u potpisu,sory Fele
FK Angel Eyes Headlight Chrome fit for
BMW 3 Series E46 (98-01) 4-door chrom
859 km..
kralju imas to isto naruciti i u conradu pogledaj conrad.de stranicu pa odes u conrad u Sarajevu i kod njih narucis.Ja sam sebi iste trazio,i ima neki lik na market.ba potrazi,isto prodaje tunning opremu iz Njemacke i on mi je nudio ove s angel eyes i lecom za oko 620KM,zako da su ti mnogo poboljniji nego ovi sto ti CATTO nudi za 9 stoja.A i u Conradu te dodu oko 300€.Pozz i sretno u napucavanju Benge stroja.
hvala svima,svijetla narucujem iz njemacke,brat mi tamo zivi,pa ce ih on kupit i poslat,tamo dodju oko 230eura.