Ovaj auto nije samo auto.
Ovo je limeni ljubimac koji je brzi CAK od teretnog zrakoplova.
Ovo bi trebalo voziti na utrkama, a brinut se o njemu svaki dan cak i svaki sat.
Nije ni cudno da vrijedi milijun eura
Taj auto vrijedi tog novca.
? burazzz 1000 000 EUR vrijede dva stana u Sarajevu - vikendica u Rakovici - kućica na moru - gliser - obiteljski vonomolumen bilo kojeg njemachkog proizvođača i jedan sportski dvosjed (i to samo BMW-ov)
a lamborghini - ma bjazhi
eee, al kad bi kupovao ovo auto znaci da imas para i para, a kad imas para onda to znaci elitna jahta, 2 stana u monte carlu, vikendica na hawaii-ma, 10-ak sportih dvojseda i coupea, monovolumen radjen od nacrta samo za tebe, zrakoplov, i vjerovatno lanac hotela, ili vec cega...
Auto vec ima vjerovatno svog kupca znaci da vrijedi tih para mozda i nevrijedi al je prodato

Za milijardere je sica izvodjit novac za takav auto! Te ga stoga za takve i prave!
shta god vi rekli - on ne vrijedi tih para

Ako ga kupim ko ce mi ga sipati
Auto je... Uh.... Nemam rijeci...
predivno ludilo je ovo auto.. samo ce ih 20 napraviti i naravno, svi su unaprijed rasprodani. da sam imucan i da mogu sebi sve priustiti, platio bi i 2 000 000 evra da mi daju jedan od vec zauzetih modela.
eee, al kad bi kupovao ovo auto znaci da imas para i para, a kad imas para onda to znaci elitna jahta, 2 stana u monte carlu, vikendica na hawaii-ma, 10-ak sportih dvojseda i coupea, monovolumen radjen od nacrta samo za tebe, zrakoplov, i vjerovatno lanac hotela, ili vec cega...
upravo tako !!!!
Znal ko brojeve od binga imam tiket mozda sam dobio

samo 32l.....to neka "zelena" inacica hehehe :D