Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Hej Tuzlaci!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
evo mali prijedlog. kako sam upucen, najvise se okupljate sa svojim pilama u vecernjim satima kod filozofskog. e, ja bih zelio da uradim nocno slikanje, pa da se okupite u sto vecem broju!
ponesem aparat i tripod da budu slike kvalitetne.
sta kazete i tko bi se pojavio? bilo bi lijepo kad bi i vrijeme odredili da se ne gubimo, naravno ako ste za.. Smile
Neznam meni se cini fina ideja da se skupimo svi, al mi se svakako svi i skupimo gotov svaku nocSmile
ali subota da se skupite u najvecem broju
Ko bidne bice, naleti, a ja cu svakako ponjeti svoju barabu od aparata
steta sto sam otiso,ali bi i ja dosaoWink
Bilo bi nas, bude ionako svako vece skoro. Sinoc 6 auta dok si reko keks, jednom prosle godine sam izbrojao 23 ako se dobro sjecam Smile silazim, i nemam gdje stat Icon_mrgreen

audi sc Wrote:
steta sto sam otiso,ali bi i ja dosaoWink

i moja pomisao...

skontajte se vec jednom, necu ni ja djaba da dolazim ako cete biti ko mrtvi konji. to je samo gubljenje vremena.
mah, previse sam bio dobar. ako koga zanima, slikanje je 20KM za pojedince, 30KM za grupu. od toga mozete probrati 15 dobrih slika. eto pa kako vam dusha zeli.
Smile
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13