Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Golf 2 VR... Golf 1 VR... by Sikima
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ovo ce biti ZLO...
svidja mi se projekt redovno kaci slike i usput ga pitaj da nema gdje lambda sondu zabacenu u garazi :9 od VR-a
poznacvajuci ga ovo ce da bude jedan od jacih projekata kod nas trenutno :P
ima da bude prejak
Odlican projekat.. Sretno!
evo i od mene koja slika

Svaka cast, opasna zvjerka
pa SIKA rodjace moj :D kad dodjem u Sarajevo, napravit cu ti najveci sendvic i ponjeti da ti vratim onaj sto si mi dao (ti ili onaj ti jaran ne znam ciji je iz golfa je:D) u Mostaru...

a sto se tice projekta. zelim srecu i da slozis sve kao sto si planirao. bez vecih problema da sve ide.

golf je strasno brz, jedva cekam ponovo trke kakve da se potegnemo jaranski. i ja sam radio neke sitnice oko auta pa cemo vidjeti koliko si me opet "brzi" Smile

zivio

P.S.
RODJACI SMO PO KRIVINAMA :-D hahah
ajah... zaboravih reci kako za taj auto sto slazete obavezno MORATE kupiti ili nekako se snaci za SPERU... LSD ili kako hoces... imat ces puno bolji start i trakciju kasnije . puno bolje vrijeme, smanjis  rizik od loseg starta i jos je bruka stvari to kad stavis sto ti ide u prilog... bla bla bla
prvom prilikom pricamo oko svega Wink

sika Wrote:
Od ovog projekta koji sada radim u frizideru vidim samo sijalicu.

hehehehehe

hahah vidi i mene na slikama...

projekat je nema dalje, momak je dokazao da zna raditi tako da ne sumnjam u rezultat..SRETNO i vidimo se uskoro
ce da bude zlo
pa ovaj je pravo dobrom stanju kec koliko se vidi na slikama
Pozzzz za sikimu i sretno u radu i jos jedna zahvalnica sto mi je popravio keca sad leti trkam se i s motorima hahaha HVALA PUNO!!!!
Radi se bogami uveliko, jos malo pa cete i mog tako da kupusate.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13