Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Corsa OPC By Steinmetz
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
zestoka majke mi...
odvaljuje

dexy-sexy Wrote:
Ovo je samo sportska verzija korse,gledao samna tv,oko 150 konja,fina masina..

Ovo ti je pasha OPC verzija, ona u seriji ima 192KS, a ova preradjena ima 202KS... to se dobilo modifikacijom izduvnog sistema koliko sam ja shvatio iz prilozenog teksta.

The Opel Corsa OPC is quite a little number with its 192 hp 1.6 turbo engine, but Steinmetz has some more fun adding factors in store for the hot hatch.
Starting with the engine, Steinmetz has a midified exhaust system for the Corsa OPC adding 10 hp to total at 202 hp and provides a deeper note to impress bystanders.

200 konja na ovom malom sporetu, to ideeeee...napunis pelene kad se provozas u ovome hehe...
sve si reko dobro, osim ovog djela sa sporetom Icon_mrgreen

Sporting Wrote:

dexy-sexy Wrote:
Ovo je samo sportska verzija korse,gledao samna tv,oko 150 konja,fina masina..

Ovo ti je pasha OPC verzija, ona u seriji ima 192KS, a ova preradjena ima 202KS... to se dobilo modifikacijom izduvnog sistema koliko sam ja shvatio iz prilozenog teksta.

The Opel Corsa OPC is quite a little number with its 192 hp 1.6 turbo engine, but Steinmetz has some more fun adding factors in store for the hot hatch.
Starting with the engine, Steinmetz has a midified exhaust system for the Corsa OPC adding 10 hp to total at 202 hp and provides a deeper note to impress bystanders.

To objasnjava ovo cudno rjesenje izduva sa 3 izlaza Smile

Ne znam jel onaj trokut u sredini ispuh, mozda je fora ili se fura na zadnju poziciju kao u formula hehe
Kod OPCa jeste to ispuh
hmmmm....zanimljivo onda....vidjao sam aute sa 1,2,4 pa cak i sa 6...ali nikad sa 3 rore :D
Ovo u sredini vise nije izduv, da sam postavio sliku vece rezolucije to bi ste i uocili... daj bivse izduv sad sluzio kao ukras i ispunjen je mrezom.

tibor987 Wrote:
Ne znam jel onaj trokut u sredini ispuh, mozda je fora ili se fura na zadnju poziciju kao u formula hehe

Sporting Wrote:
Ovo u sredini vise nije izduv, da sam postavio sliku vece rezolucije to bi ste i uocili... daj bivse izduv sad sluzio kao ukras i ispunjen je mrezom.

Hehe, jesam pametan hahahah Icon_mrgreen

zad izgleda taj otvor kao reklama za Wankel.. Smile
to je i moja pomisao bila kad sam taj trokut vidjela ^^
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13