Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: audi a3 sema_tz
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sve je po PS-u, medjutim jedina stvar sto totalno odudara od automobila je taj sanerski usis zraka.
O ukusima se ne raspravlja, ali ako vec sredzujes auto, poslusaj nekada savjete i drugih, jer ovo nije samo moje misljenje, a i na Skodi je bilo uzasno..

Ostatak automobila je odlican.
U petak ce bit jos zesci:D pozz sema
S par jeftinih detalja si usro par skupih detalja...

Veko Skoda Wrote:

daki Wrote:
Sve je po PS-u, medjutim jedina stvar sto totalno odudara od automobila je taj sanerski usis zraka.
O ukusima se ne raspravlja, ali ako vec sredzujes auto, poslusaj nekada savjete i drugih, jer ovo nije samo moje misljenje, a i na Skodi je bilo uzasno..

Ostatak automobila je odlican.

za koju skodu govoris....hehe
pozz

Ma imao je prije Audija oktaviju, slicna boja, i ona je stvarno bila uzasna, usis zraka, presmjesni stopovi, a felge crne... pfff...

Al hajd, Audi je 10 puta bolje odradjen od Skode, jedino ovaj usis za zrak i krom detalji kvare dojam ukupni.

Stigle opruge 40/35 i farovi angel eyes. FK Automotive naravno..

Toliko za sad.. slike su na brzinu bile.. Mora se lijepo uslikat, kada se opere i ulicka.. Dalje idu radovi na stylingu. Nesto ce se oduzet, nesto dodatIcon_biggrin Al o tom po tom..

sema_audi_tz Wrote:

Hrvoje Wrote:
swaka cast na trudu (nowcu), nema sta.. ko kaze da owo ili ono newalja sigurno je ljubomoran... samo mi swi wi momci neidete u glawu zasto ne uzimate malo bjesnija auta, sminkate dizele... swak misli neka mrcina na cesti a ono nemoze meda :D,... meni je recimo snaga bitnija od sminke :D:D:D

hvala jarane na podrsci..i ja mislim da tu ima ljubomore malo,jer nas je narod takav kakav je,zato se mi nikad i necemo promijenit.Cast izuzecima naravno,ima i njih al sasvim malo**

Nemam ja sta biti ljubomoran, a nevjerujem da ti iko misli zlo kad kaze da treba skinuti onaj "lafo" usisnik zraka. Ruzno izgleda papanski ono pravo. A steta jer ostak auta ljepo izgleda skroz. Felge pogotovo.

@C_A_T_T_O
Nevalja, nevide se munare...
Ups... sta bi... nesto se sve pomutilo :D

sema_audi_tz Wrote:

daki Wrote:

ovo je draaama..kako ovo odradi?

Icon_wink

Clean Look, samo tako... Sad 10x bolje izgleda zadnji dio..
Jebeno je zimi kad nema brisaca, al bas zeznuto bude.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13