Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: tepSIJA - fotografije
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
tek sada vidjoh ovaj dio foruma Icon_evilIcon_twisted
pored sarafanja i pizdarija oko auta dosta skljocam i volim slikati sve i svasta... to mi je kao trosenje slobodnog vremena na pametan nacin...  evo par slika koje sam slucajno izabrao s kompa..
(ne pitajte me s kojim sam aparatom slikao)

ova prva je ogromna pa sam morao smanjti.. ne vidi se bash najbolje sve sto sam htio pokazati

ova mora u FULL velicini i zasluzuje da bude preko 5 monitora Icon_wink

Druga slika mi je mocna
Svaka cast
joj svaka cast ide to tebi al pravoo...
Druga je predobra kako neko rece... :D
Meni se svidja ovaj panorama shot, to mi je prejako, uvjek sam volio te fotke, ove sa bocama i kamionom mogu se odraditi HDR
Super slike, druga kao wallpaper Smile
druga najmocnija... imam i ja jednu na compu sto je buraz sliko vodopad u jajcu odozgo, meni pravo mocna. nadam se da se tepsija nece ljutit sto cu je ovdje stavit. ak je belaj, reci da editujem...

tepso imas smisla vidi se
svaka cast
tepsija, ova velika slika, jesu ovo dvije spojene ili ????? nesto mi nelogicno ovako siroka da bude. kakav to aparat moze ovako uhvatit???

PS jos jednom, odlicne slicice  ;D

emir_89 Wrote:
tepsija, ova velika slika, jesu ovo dvije spojene ili ????? nesto mi nelogicno ovako siroka da bude. kakav to aparat moze ovako uhvatit???

PS jos jednom, odlicne slicice  ;D

to ti je panorama efekt , imas ga i na novijim mobitelima, znaci uslikas uslikas 3 puta i ono ti samo spoji u jednu sliku.

nisam znao za to, hvala na info. a znam da je nemoguce da foto aparat jednom slikom onoliko uhvati...
odlicne slike
Druga najbolja Wink
ova druga mi je za nagrade! EXTRA
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13