Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Novi clan
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
pozdrav Emire i dobrodosao
zzzop!!!
dobrodosao!!![/align]
welcome, i ostani aktivan
pozdrav
napokon jos jedna xsara na forumuIcon_wink
za obrve probaj u A3M-u, kad imaju body kit za xsaru trebali bi imati i njih
pozz i dd
fina xsara

poKle Wrote:
I ti imas xsaru? Ee fino, fino!  Jelde dobro auto? Kvari li ti se? Evo ova moja ne zna da se pokvari! :P Ja ne znam zasto bosanci mrze francuze... a ni dijelovi nisu skupi! + lopovi bi najradije povratili kad je vide u mraku na zabacenom mjestu...

hocu, pitat cu. to je ispred tunela na Kosevu u praonici nekoj(ako sam dobro shvatio,citao sam na forumu)?

da, i ja imam xsaru 1.8i 2000 godina. u ovih godinu dana koliko je auto kod mene nisam imao nikakvih problema sa njim.zasad sam zadovoljan.

evo ti adresa A3M-a

Quote:
A3M d.o.o.
Ul. Krajiških brigada 23
78000 Banja Luka
tel/fax +387(0)51 215-453

info@a3m.ba
http://www.a3m-tuning.com

Pozdrav i dobro dosao! Autic ti je pravo super, volim xsaru, meni je to extra auto! A pravo ih rijetko vidjam ali zato uvijek zastanem kad je vidim jer ima po meni jako lijepu liniju! Icon_razz
dd imenjace i ostani aktivan
dobro dosao
dobro dosao
ma ne vidi bosanac dalje od volkswagena, zato su francuzi nepopularni
Dobro dosao!
auto ti je stvarno fujjj,izvini al... boja nikakva,marka auta nista.. u sto si ti gledaoo jarane..
Pa sta ima kolega s faxa :D

Ne znas me ...

Ja sam ti vidio auto na baricama ono kad smo isli na "SPORT" ti me pito gdje se treba potpisati :D

Crni Seat Leon :D
hi i dobro doshao

poKle Wrote:

DiAbLo Wrote:
Pa sta ima kolega s faxa :D

Ne znas me ...

Ja sam ti vidio auto na baricama ono kad smo isli na "SPORT" ti me pito gdje se treba potpisati :D

Crni Seat Leon :D

O znam, kolega, kolega Smile

Dobar ti leon, pravo! ono je 110ks tdi? mashala Smile

Ma sta cu :D

Moram malo :D

Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13