Et kao sto svi znate, 1.maj se obiljezava kao dan rada.. eh sad posto smo mi svi neradnici :D (salim se) sta mislite da se okupimo negdje, npr na barice il tak nes, da bude nes kao nedeljno okupljanje samo u cetvrtak kad pada 1. maj
et sta vi mislite ?
pozz
ahah
ma jasta
mi kontali na neko od okolnih "brda-planina" :D
ili ak bude ovdje kise, gasat do Mostara, pa tam malo prohodat!! et
zop
ahah
ma jasta
mi kontali na neko od okolnih "brda-planina" :D
ili ak bude ovdje kise, gasat do Mostara, pa tam malo prohodat!! et
zop
To bi bio lom ja mislim... svega bi bilo...
))
jos jedna INFO...
pazite da ne popushite kaznu :D
bice patrole koje ce obilazit i nadgledat dje palite vatru!
na Vrelu B. mislim da nece smjet uopste se palit, osim tamo kod onih kucica dje dozvoljeno
znaci "ne meres" na sred livade zapalit :D (vutra) :D
pozz
daj noke pa nemam ja 16 godina,na taj dan se provodi sa djevojkom i ekipom negdje malo dalje,ja odoh na vlašić,,,mislim da če i većina članova negdje sa djevojkama...
e crnjaka ja uzeo "vutre" i sada ne smijem da palim na livadi nista ja cu onda na asfaltu
daj noke pa nemam ja 16 godina,na taj dan se provodi sa djevojkom i ekipom negdje malo dalje,ja odoh na vlašić,,,mislim da če i većina članova negdje sa djevojkama...
Heh otvorit cemo temu gdj sam bio za 1.maj.
E i da ja pozdravim iz tucepa i da se ovako javno zahvalim na ovome besplatnom bezicnome internetu republici hrvatskoj, ja se sa svojim notebukom nakaci pa vas pozdravljam, i obavjestavam ko planira prema CRO nek se pazi Jablanicom,Konjicom i Čapljinom ja sam zaradio dva potplaćivanja i jednu prijavu sve radari... pozzz sa Jadrana 
svi gledaju da idu na svoje strane sa naj milijima ......
sve u svemu ,lijepo se provedite drugovii

zelim vam lijep provod na 1.mai.. ovdje shvabe slave i dan oceva pa se momci malo otresu svojih djevojaka *hihi* a valjaju kasnije, da dovezu pijane glave kuci..
jah sretan 1.maj praznik NERADA zivjeli hik!!!