Pozdrav
jedan mali savjet....vec neko vrijeme osjetim da klima losije radi kada je potrebno da "rashladi" kabinu, dok kad je potrebno da zagrije sve je u redu.
Interesuju me vasi savjeti i sta se da raditi po ovom pitanju, dakle koje su sve mogucnosti
ja kolko znam, svako auto grijanje ima dobro, tako da ti grijanje nema bas neke veze s klimom, tj. kompresorom...a sto rece trizex, odes na pregled i punjenje onog plina, koji vremenom izlapi...
Jap, grijanje je drugi film, nema veze s klimom
Provjeri jel puna, mozda fali rashladne tekucine? Mozda ti negdje gubi pritisak pa ne moze da rashladi dovoljno?
A grijanje je odvojeno od klime... tako da koriste samo iste kanale i ventilator unutar auta, a kileri su razdvojeni...
Meni je prije bio ovaj problem samo zamjeni freon i bice rijesen problem i neka ti provjeri da negdje ne gubi freon u sistemu klime
Meni je prije bio ovaj problem samo zamjeni freon i bice rijesen problem i neka ti provjeri da negdje ne gubi freon u sistemu klime
Prosli put kad sam tebe poslusao bio si u pravu, i opet cu te poslusati !
Pa javim kako bude
De mi jos samo recite ko u gradu radi kvalitetno to punjenje klime,
hvala
Evo ti broj ovog momka sto radi sve oko klime nalazi se na Butmiru mob 061 186 558 i 061 929 929
firma se zove klimacentar a ulica je Izeta Comare 67 Butmir Ilidza ja samo kod njega odrzavam klimu nije nesto pretjerano skup a kvalitetno radi bar je meni uvijek bilo sve ok a evo vec 3-ci auto sa klimom koji odrzavam dole tako da ja mislim da ce ti on to odraditi sta god da je u pitanju
Samo da dodam NE GURAM NIKOGA! samo sam naveo mjesto gdje ja odrzavam klimu i rekao svoje iskustvo ne mora znaciti ni da je celo najbolji niti najpametniji ali momku treba pomoc i neka adresa na koju bi ga uputili da mu se pomogne ja sam naveo sta ja znam ako neko zna boljeg majstora i jeftinijeg super i meni bi ta informacija koristila kao i svim drugim clanovima foruma.
Moj savjet ti je da nadopuniš klimu(ako je potrebno) i promijeniš filter klime.Filter je najbolje da uzmeš Mann-ov.Pritom,nemoj štedjeti,uzmi filter kojem šifra počinje sa CUK a ne sa CU.Onaj sa CUK šifrom je duplo skuplji od običnog(CU) ali je isto tako i duplo kvalitetniji jer je napravljen od carbona.
Znam kralju kazem ti nemoj se ljutit, samo sam rekao svoje iskustvo..
Cmoka

Ma ok je ( cuj cmoka
)
Znam kralju kazem ti nemoj se ljutit, samo sam rekao svoje iskustvo..
Cmoka

Ma ok je ( cuj cmoka
)
Bez ljutnje al CELO je majstor za klime... 
Evo ti broj ovog momka sto radi sve oko klime nalazi se na Butmiru mob 061 186 558 i 061 929 929
firma se zove klimacentar a ulica je Izeta Comare 67 Butmir Ilidza ja samo kod njega odrzavam klimu nije nesto pretjerano skup a kvalitetno radi bar je meni uvijek bilo sve ok a evo vec 3-ci auto sa klimom koji odrzavam dole tako da ja mislim da ce ti on to odraditi sta god da je u pitanju
Jos jednom samo da ti se zahvalim, ovo je vec 2 put da mi olaksavas zivot, hvala ti puno, 3 put castis 

A za one koje interesuje:
U Passatu moje generacije(B5.5) ima neka serijska mana sa ovim ventilatorima, tako da mi je zimi "crkao" ventilator kabine, a tek sad sam skontao da mi je i pregorio taj drugi ventilator(inace mogao mi je otici kompresor da sam nastavio voziti), kao sto je cammeleon gore napisao otisao sam kod ovih momaka i fakat su mi pomogli i svakom ih preporucujem, iako su poprilicno podaleko nisam se pokajao ni sekunde.
Inace sad klima puse....odnese.....manta mi se kad izadjem iz auta(nisam odavno to dozivio
)
Jos jednom samo da ti se zahvalim, ovo je vec 2 put da mi olaksavas zivot, hvala ti puno, 3 put castis 

A za one koje interesuje:
U Passatu moje generacije(B5.5) ima neka serijska mana sa ovim ventilatorima, tako da mi je zimi "crkao" ventilator kabine, a tek sad sam skontao da mi je i pregorio taj drugi ventilator(inace mogao mi je otici kompresor da sam nastavio voziti), kao sto je cammeleon gore napisao otisao sam kod ovih momaka i fakat su mi pomogli i svakom ih preporucujem, iako su poprilicno podaleko nisam se pokajao ni sekunde.
Inace sad klima puse....odnese.....manta mi se kad izadjem iz auta(nisam odavno to dozivio
)