ljudi znateli gdje ima majica uzet al da nisu kopije neke skroz slabe

... ovako da pise audi..bmw ono znate majice od marke auta kod mene vamo nigdje jebemu mu .... ako neko zna haj nek kaze il ak za kakvu stranice gdje se moze narucit jois bolje ...
U salonima, samo je skupo ko' suho zlato!
Ja kupio Volvo remen i majicu, drama, poludio koliko je
Gledao sam danas BMW-ov katalog, imaju svega!
pa koliko 100 marka nije valjda vise???

znam da je u renault salonu bila dukserica plava oko 100KM sa reklamama raznih firmi a na ledjima velikim slovima pise renault. tene (patike) su bile oko 140KM ima jos nekih privjesaka, trakica i modela autica ali nisam za to pitao cijene.
nije BMW al eto nek se nadje ako koga interesuje
Skupo j epo salonima...eno ja gledao Skodine cvik esuncane 110€....mogu si prednji spojler kupit za djozle te heheh...
pa jebo te ako su tene 140 maraka nije to puno.
svkako ove pumine placamo po 150- 160
nije to skupoooo heheheh nijeee...

uzmes quattro patike i boli tee karaa-----
Imaš u ASA salonu sve sa Audi logom kupiti .. Majica kratki rukav oko 70 KM
reci sta zelis kako zelis i to dobijes samo mi sendas sliku sta zelis
imam ja buraz pelikanove preslikace uradis na ink-jet stampacu sliku i peglom preneses na majicu ali majica mora biti pastelne boje (svjetlija) extra ispada 10 komada A4 formata dodje 20KM
a ne moze s lasera jel slika da se uradi?
@poKle - Tebi ostaje samo da kupis BMW-a

imam ja bmw -williams,petoba!
a ne moze s lasera jel slika da se uradi?
Jok laser radi na drugom principu przenja tonera dok ink-jet radi na ljepljenju mase, tako da se veoma dobro preslikava pa se većina reklamnih majica, kačketa... radi na tom fazonu ja sam sebi za radnju radio reklamni materijal maice, kačkete, zastavice na taj fazon i fakat sam zadovoljan jes da ima malo posla sa rezanjem al je zavrsni proizvod dobar...
Da i dobra stvar je sto SEBI radis unikatnu majicu znaci furajjj...