Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Felge za Astru...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ovako...
Sa tvorničkih 195/60 R15 prelazim na 205/50 R 16.
Zanima me da li će ET felge koji je 40 sa ovim dimenzijama guma pasati,da  guma neće dirati amortizer ili rub?
Hvala unaprijedIcon_wink
samo montiraj nece biti problema,,,ja vozim na 205/50/16...bez brige...
Zaboravio sam napomenuti da je u pitanju Astra G...hvala drugarIcon_wink
ja sam imao Astru G s tockovima 225/40 R 18 i nije bilo "ogromnih problema" blago ravnanje ruba blatobrana i izvlacenje istog je rijesilo stvar... medjutim i to je skupo placena skola...
nece parat nista, nije guma pretjerano veca...buden oke

sanchez Wrote:
Ovako...
Sa tvorničkih 195/60 R15 prelazim na 205/50 R 16.
Zanima me da li će ET felge koji je 40 sa ovim dimenzijama guma pasati,da  guma neće dirati amortizer ili rub?
Hvala unaprijedIcon_wink

nemoj uzimati veci et od 40

a zavisi i od toga koliko je felga siroka

ja imam astru g ,i imam profil gume 205/50 ,sjedilo mi je neki dan pored mene jos 4 ljudi u autu,nikom nista... jos isao 130 neravnine ovo ono,sve ok... samo je fazon sto sa takvom gumom osjetis svaku neravninu,nagibe ,tako to.. Sto se tice samog upravljanja ,stabilnost se poveca za kojih 100% ,trotoari,rupe nista ,lakse nego sa 15,a sto se tice samog ubrzanja izgubis malo al jebg Smile
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13