Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: oglas sa market.ba
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ovo je onaj iz AC QUATTRO
preskup

Sporting Wrote:
preskup

mislis ? :D

dobar je on .. da imam pare uzeo bih .. lazem da imam pare uzeo bih novog Skyline-a :D al dobar je

Eko Wrote:

Sporting Wrote:
preskup

mislis ? :D

dobar je on .. da imam pare uzeo bih .. lazem da imam pare uzeo bih novog Skyline-a :D al dobar je

ma da imam para vjerovatno bih odmah 5 komada uzeo Icon_biggrin

edo_16v Wrote:
ovo je onaj iz AC QUATTRO

Sa slika nije to taj, volan nije na istoj strani, a ni felge nisu te Smile

nije ovo ni sekunde skupoSmile

andre306 Wrote:
s tim da mu je radjen motor... ja imslim da ipak nije preskup...
ipak on ima fabricki 280KS, a ovaj ima 388KS...a svi znamo koliko je japanski tuning skup, zar ne???

pa i nije bas tesko ga "dici" na 380 ks ... oni su fabricki limitarani na 280 ali cim izadje iz prodavnice , uradis chip imas odmah puno vise ks.

da ugradis chip... a sta prije chipa treba odradit ? mislim sta je pozeljno da se uradi
mah nije to tako lako kako ti kazes eko
al u svakom slucaju,preradom elektronike moze se dosta nasvirati, pa jel turbak il ne..

no, nije to jeftino bas tako, smchip 250km i odmah 21321 konja sa neba..
okey i to ... ali vjeruj mi on ce ga za male pare "vratiti" na 380 KS i to za minutu .. znam sta pricam :D .. gledao sam emisiju hehe
ovo je replika lancera

Tuzni Wrote:
Replika Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen
Iskusno oko će skužiti da je riječ o Pajeru.

hahahahah o tome ti pricam

eh da imam pare, ne bi cekao da se pojavi u oglasima nego direkt u Mitsubishi motors i...Icon_cry

Ovo nije onaj iz AC Qutrra! Ovo je neki drugi!

ovaj je...
80 hiljada za mitubishi? ni da je zadnji na svijetu,preruzno auto... konji me uopste ne zanimaju

Astra Wrote:
80 hiljada za mitubishi? ni da je zadnji na svijetu,preruzno auto... konji me uopste ne zanimaju

pa ja
bolje je golfa r32 kupit jelde Wink

hhooh

Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13