Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Udesi !!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

2007 Lotus Elise

...............................

Acura NSX

31 godisnjak vlasnik Acura NSX trkao se sa Hondom Civic izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drvo pri cemu se Acura prepolovila na dva dijela. Vozac je u teskom stanju, a vozac Honde je pobjegao sa mjesta nesrece.

...............................

BMW M5
Ovaj BMW je bio ukljucen u policijsku potjeru
Njemacka

2008 Audi A5
Ovaj Audi je bio tzv. demo auto, potencijalni kupac je odvezao auto na testnu voznju... 5 minuta kasnije kamion se zabio u gepek istog.

2008 Audi A5
Ovaj Audi je bio tzv. demo auto, potencijalni kupac je odvezao auto na testnu voznju... 5 minuta kasnije kamion se zabio u gepek istog.

1929 Duesenberg
Ovaj $1.5 million potpuno restaurirani Duesenberg slupan je kada ga je bocno udario Volvo, pri tome je poginulo dvoje roditelja i njihovo jedno dijete.
Duesenberg se prevrnuo nekoliko puta pri cemu su svi ispali iz automobila.
svasta....polupano ko jaja...
aaaaaj najvise mi zao onog duesenberga
ovi ce se jos proizvodit, al je taj jedinstven

renault R-5 Wrote:
aaaaaj najvise mi zao onog duesenberga
ovi ce se jos proizvodit, al je taj jedinstven

Meni je ljudi u njemi, al hajd ima nas svakakvih Icon_wink

drugi sudar nije iz Njemačke,nego iz Engleske....

johntra Wrote:
drugi sudar nije iz Njemačke,nego iz Engleske....

Quote:
Car:
BMW M5

Description:
This BMW cop car was involved in a high speed chase

po tablicama i natpisu nebi se reklo da je iz svabije, a mozda je englesko auto ganjalo po svabiji :D tako sve strane zadovoljne hehehe
ono nije BMW M5. karambolke ne odgovaraju...
strasni......vozaci ...sem audia nisu dobro prosli
i šta sad pošto piše ispod slike, ja moram biti glup i vjerovati natpisu....opet kažem slika nije iz Njemačke...čovjek ti je sam otkrio dva ofirna i jako bitna detalja...
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13