Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Mjesec
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

I ova onako zalutala

ja kontam isao ti na mjesec pa slike saljes Icon_mrgreen

IGY Wrote:
ja kontam isao ti na mjesec pa slike saljes Icon_mrgreen

hahahaha, on je vec bio...Icon_eek

Premocna mi prva slika mjeseca....na bckgr sam je stavio...
Uz zadnju sliku ide potpis!
Feel the difference Icon_mrgreen
Treca mi je najbolja!

aa sto ti fordach troshiiii! Icon_razz
A stacu nisam levat da pricam da idem do makarske za cenera, trosi po gradu i vise kad je guzva radnim danom, pa stani kreni, klima i ti fazoni, i obzirom da mu je po papirima gradska potrosnja 8,9 lit. ovo i nije tako strasno..

Jbga, kod mog druga oktavija trosi 8,3 lit TDI 90KS, naravno pricam sve sta bord kaze, dok moj bord pokazuje 5,8 lit, stim da njegov otac non stop vozi po cjeli dan kola po gradu, ono ne gasi, a moja ide kombinovano do posla i nazad. Obadvije su iste isti motor isto KS.

@IGY
Na mjesecu nista novo...

daki Wrote:

@IGY
Na mjesecu nista novo...

jbg
ja taman kontao friske informacije Icon_mrgreen

ja sam tako s kamerom (mislim na camcorder) sony-jevom zoomirao mjesec da sam vidio kratere na njemu...ima kamera jak zoom...digitalni oko 2000x, samo moras na stalak, jer svako najmanje pomjeranje mrdne sliku da se izgubis...

daki Wrote:
A stacu nisam levat da pricam da idem do makarske za cenera, trosi po gradu i vise kad je guzva radnim danom, pa stani kreni, klima i ti fazoni, i obzirom da mu je po papirima gradska potrosnja 8,9 lit. ovo i nije tako strasno..

Jbga, kod mog druga oktavija trosi 8,3 lit TDI 90KS, naravno pricam sve sta bord kaze, dok moj bord pokazuje 5,8 lit, stim da njegov otac non stop vozi po cjeli dan kola po gradu, ono ne gasi, a moja ide kombinovano do posla i nazad. Obadvije su iste isti motor isto KS.

@IGY
Na mjesecu nista novo...

Ma zezam, nek' trosi, bitno je da je on tebi "legao", da ti se svidja a to kolko trosi nije ni bitno toliko! Nemoze on potrositi vise nego sto mu ja naspem! 20KM i dok ima vozi! Pozzz

addo Wrote:

daki Wrote:

@IGY
Na mjesecu nista novo...

Ma zezam, nek' trosi, bitno je da je on tebi "legao", da ti se svidja a to kolko trosi nije ni bitno toliko! Nemoze on potrositi vise nego sto mu ja naspem! 20KM i dok ima vozi! Pozzz

Upravo tako, eto dizel je poskupio strahota, al sta je tu je.. Ne vozim dizla, pa me ne tangira previse, mada ocekujem i benz uskoro da krene gore.

Faya_M5 Wrote:
ja sam tako s kamerom (mislim na camcorder) sony-jevom zoomirao mjesec da sam vidio kratere na njemu...ima kamera jak zoom...digitalni oko 2000x, samo moras na stalak, jer svako najmanje pomjeranje mrdne sliku da se izgubis...

jesi vidio i male zelene Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

a vi ostali o potrosnji i tako tim stvarima otvorite temu i diskutujte
ili u CHATIcon_arrow

Prva i druga vrlo dobre, ovo ostalo, nist posebno... Smile

VR6Boki Wrote:
Prva i druga vrlo dobre, ovo ostalo, nist posebno... Smile

Nije tacno, one su tu da poboljsaju ukupni dojam te dvije Icon_lol

Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13