hahahaha, on je vec bio...![]()
Feel the difference
aa sto ti fordach troshiiii!
Jbga, kod mog druga oktavija trosi 8,3 lit TDI 90KS, naravno pricam sve sta bord kaze, dok moj bord pokazuje 5,8 lit, stim da njegov otac non stop vozi po cjeli dan kola po gradu, ono ne gasi, a moja ide kombinovano do posla i nazad. Obadvije su iste isti motor isto KS.
@IGY
Na mjesecu nista novo...
@IGY
Na mjesecu nista novo...
jbg
ja taman kontao friske informacije ![]()
Jbga, kod mog druga oktavija trosi 8,3 lit TDI 90KS, naravno pricam sve sta bord kaze, dok moj bord pokazuje 5,8 lit, stim da njegov otac non stop vozi po cjeli dan kola po gradu, ono ne gasi, a moja ide kombinovano do posla i nazad. Obadvije su iste isti motor isto KS.
@IGY
Na mjesecu nista novo...
Ma zezam, nek' trosi, bitno je da je on tebi "legao", da ti se svidja a to kolko trosi nije ni bitno toliko! Nemoze on potrositi vise nego sto mu ja naspem! 20KM i dok ima vozi! Pozzz
@IGY
Na mjesecu nista novo...
Ma zezam, nek' trosi, bitno je da je on tebi "legao", da ti se svidja a to kolko trosi nije ni bitno toliko! Nemoze on potrositi vise nego sto mu ja naspem! 20KM i dok ima vozi! Pozzz
Upravo tako, eto dizel je poskupio strahota, al sta je tu je.. Ne vozim dizla, pa me ne tangira previse, mada ocekujem i benz uskoro da krene gore.
jesi vidio i male zelene ![]()
![]()
![]()
a vi ostali o potrosnji i tako tim stvarima otvorite temu i diskutujte
ili u CHAT![]()

Nije tacno, one su tu da poboljsaju ukupni dojam te dvije ![]()