Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Zastava 750 (Fica)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
dobrodosao nam

poKle Wrote:
samo ti mogu reci da podnose napon od 12v, i svijetle, a sad koliko, ne znam!

One s kojima sam se ja igrao i nisu podnosile, nego 3.3 v, vezi po 4 u seriju i nema problema, znaci prvi plus direktno ide na plus, minus prve, na plus druge, minus druge na plus trece diode itd.

1 & 2 vezes ih putem releja, tj. u kabini imas prekidac koji aktivira relej, koji propusta struju do svjetala

3 & 4, pretpostavljam da bi moglo, ne znam nikog da je to radio na fici :S posto LED ne trose puno struje, spojis ih jednostavno umjesto sijalica pozicije.

5 ne kontam bas

6 sve se moze kad se hoce, i  ima naravno

7 ti je pokle odgovorio, isto tako ces vezati i neonku, smao moras nabaviti onu koja je predvidjena za rad na 12v, kao u kompjuteru recimo

dobrodosao,kad dobijes ficolinija odma slikice postavio da ga vidimo
Evo pogledaj ovdje http://www.bhtuning.com/showthread.php?tid=2177 pa ako te sta interesuje jos pitaj! Ovih dana se radovi privode kraju i slike ce biti uskoro sa gotovim autom!
Ne znam stvarno sta je sa slikama, upload-o sam na imageshack ali ih sad nema! A nemam ih sad naracunaru jer sam ga formatirao ali slikat cu ubrzo nove pa ces da vidis! A instrument tabla je rezana i upasovana, sad je samo jos trebaju ofarbati a nece ici crveni skaj!
ooo djesi dexy
kako tvoj tuning napreduje
eo izgleda imas jarana priblizno iste maste kao i ti..

pa et sretno vam u napucavanju auta
Dobro nam dosao Smile za te fele komotno sebi kupis jako jako finog bibia....hihihihih
hahaha
napadnuti smo od strane
mastovitih tjunera
lol
samo ti stavi felge od 5-6 hiljada na ficu...
neko ce ti kulturno ih skinut mozda ti cak nabaci neke 13ke da imas na cemu odvuci auto kuci Smile
mislim da ovakve felge neces naci za ficu
i nemoj pokusavati traziti

ErRoR Wrote:

potreban mu je stvarno Icon_lolIcon_lol

Z750 Wrote:
Tata mozda mora dici ali ja vise ne moram.Od 1 spetembra cu igrati za CZ!Ali to nema veze sa ovim recite mi bar gde da nadjem felge bilo kakve za ficu.

pokusaj u KRAGUJEVCU

edo_16v Wrote:

ErRoR Wrote:

potreban mu je stvarno Icon_lolIcon_lol

Ovo error nasao na eBaju jednokratnu klimu za ficu ? Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

A sto se tice onih fela, i ja bi ih volio imat, udvostrucio bi cijenu Fabije majke mi...rolat se na 500€ po feli ihhhh Icon_lol

Nabavicu ti ja sta god hoces, naravno uz avansnu uplatu i cekaces od 1 do 3 mjeseca!!! Wink
Ja sam sebi uzeo alu felge za ficu za 80KM, solidne, 13-ke, normala stanu bez ikakvih prepravki, nazad sam mu stavljao svoje 15-ke sa golfa,malo grebe od obrvu al ide,steta sto nisam uslikao... imas u srbiji rucno pravljeni abarthov spojler prednji za oko 35eura, fino izgleda...ja sam svome ubacio yugin motor i naprijed golfov hladnjak i ide do 125km/h... snasao sam se i za sportski volan i stavio sjedista od kadeta i to je to..branike skroz skini,puno bolje izgleda..ovih dana radim nesto na fici pa cu staviti slike..a evo ti posjeti ovaj forum forum.nacionalnaklasa.net, tu ces naci sve sto te interesuje.pozz
Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13