Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: P: Opel OPC Felge
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[attachment=6293]
4 X Opel OPC-Line 6,5JX17
4X100 ET41
Opel broj proizvoda: 10 02 185
Cijena kod zastupnika: oko 320eura/kom

NOVE, ZAPAKOVANE, bez malih ratkapica na sredini (nazalost) koje su 30tak eura kod zastupnika...

U prodaji vezane za Opel Tigru OPC-Line...najvjerovatnije mogu i naostale opel modele a 4X100

Cijena: 1000eura komplet

pitanja na PM
ko nudi najvise? kolko?
tesko ce ti to ko kupiti.Icon_mrgreen
Slazem se,bas ako ti se posreci..Da su umjesto ojra marke,mozda bi i imao sanse ali ovako dabogda..jesu one boli glava i vrijede,ali jednostavno ovdje je rijetka takva klijentela..nek je sa srecom...
ma joj da se sa cijenom igrat...al ja mislim da je ovo postena cijena s obzirom da si 1300eura u zastupnistvu...ja bi ih stavio sebi na corsu A prije nego neke od nekog drugog proizvodjaca...ipak su original i OPC...ali su meni jednostavno prevelike...nit mogu stat kako treba nit bi to ovjes podnio...pa eto ajd cisto onako...kolko vrijede iskreno? ipak su nove zapakovane...
Pogledaj ima li ih u ponudi u Volanu,ako ima to bi ti trebao biti neki orjentir
ma sumnjam da u volanu imaju original OPEL OPC...a mislim da se sa bilo kojim novim 17kama ne moze proc ispod ove cijene, ako je neki kvalitet i pitanju..
nema u volanu tih ali realna cijena je oko 1500 km tesko da ce otici skuplje..jbg vrijede dosta svaka cast nepodcjenjujem ali slabo da ko ima dati tolike pare za felge
pa mozda bi ih dao za jedno 1700KM...dolazi jos jedna tura sljedece sedmice...ako ove odu ovih dana...
pa et momci momak spustio cijenu..
Naravno orginalne felge su dosta skupe, ali moras naci iskrenog ljubitelja orginalni felgi da ti da te pare. Jer 17" felge ti se krecu od 1000 KM pa do 1800KM i te najskuplje su felge poput OZ Ultraleggere, Botticelli.
Prodato

900eura ako nekog interesuje Icon_lol

inace dolaze jos jedne sljedece sedmice vjerovatno, pa nek oglas stoji jos uvijek...
ako bude zainteresovanih unaprijed...
Svaka cast,brzo su otisle Smile ko ih kupi ako nije tajna Smile
ma i ja sam se iznenadio...nisam stigo ni da postavim na ostale forume i oglasnike...neko mu je s foruma pokazo...kaze on vidio na forumu al kaze nije clan...hvala onom ko ga je informiso...Icon_lol
a zao mi nesto sto nisu meni na korsu mogle...jake su pravo...
Pa sad za te pare kupis neke koje ti se svidjaju Smile
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13