Motor 1.6 16v 74kw
Godiste '98
Oprema Sport
Modifikacije
Exterijer Angel eyes,xenon 6000K(tnx to C_A_T_T_O

),F-Sytle body kit,gt opruge -40mm,full duplex ispuh, Irmscher maska, Rieger spojler na gepeku, felge MiM 7.5Jx16'' gume fulda extremo 205/50,nazad distanceri 20mm,custom "maglenke"
Interijer Presvlake svih sjedista od velura (kombinacija crveno crno),koza oko mjenjaca i rucne,custom papucice,crveno pozadinsko osvjetljenje, zadnja daska uradjena od medijapana presvucena crvenom alkantarom,
Motor i motorni prostor Gljiva,amortizeri za haubu, ofarban poklopac motora u boju auta
Pragovi koji idu uz body kit su montirani Za vikend idu folije i zatamnjenje B stuba aBd pa ce biti jos slika
Pohvale kritike sve je dobrodoslo

Pozz
@dexy-sexy Da to je moja Astra.. Hvala ..
@Colman Hvala na kom Za felge si u pravu al nista od tog ove god

Uskoro ove farbam a tek slijedece sezone imam u planu aBd gewinde i 17' ili 18'
Dobra astra, bas neobicna
Ouuu extra ti je ovo prijatelju, stvarno... sve cestitke.
meni se ne svidja sa ovim branicima
astra je za sve pohvale,stvarno uradjeno kulturno,cisce nije moglo,jedno pitanje......ove led maglenke,gdje ih ima i koje su cijene

Extra, komentarisali smo je ovdje neki dan ako se ne varam. Jedina zamjerka ovaj prednji branik, mozda da ipak stavis tablicu na njega? Probaj, mozda ti se i svidi, nekako je ovako...preeeeevelika povrsina.
Meni se nesvidjaju neki detalji koje bi ja drugacije odradio, to bi bio kao komentar ono sta bi bilo kad bi bilo, medjutim sto kaze nije moje auto, a ukusi su drugaciji svaciji, i kad gledam s te strane auto je extra, bez zamjerki. Svidja mi se sto si joj nabacio amortizere na haubu, i zadnji difuzor nije los ljepo se uklapa, mozda kad si vec skrko ovoliko para u nju da si nasao neke bjesne felge koje bi isle uz svu ovu plastiku, a VOLAN ti definitivno moze rijesiti taj problem.
Mislim na slikama je fenomenalna, ali vidio sam je ja u gradu prije nekoliko mjeseci pa me jednostavno nisu neki detalji bas odusevili, tacnije pojedine stvari - sitnice kvare ukupni dojam.
Sve i svemu ljep autic. Neka ti je sretno i dd.
fino fino..
neobicna kako kazu

Viđo po gradu fino odrađeno, nego gdje si kupio led maglenke i kolko kosta to zadovoljstvo

koji si to double din player uzeo ?
a ja sam ti vec rekao sto puta da predobro izgleda

a bice jos bolja ne sumnjam
Pozz i dobrodosao na forum... Auto je super i kao sto si sam rekao uvijek je otvoren projekat.. Vani nemas sta dodati, osim vecih felgi, a to i sam znash.. Sta god drugo dodas bice dzidzanje, ovo je neka mjera.... Daj sto prije te slike s pragovima... ps: gdje ces radit folije?

pozz

auto je vrh, nista ne diraj.
sta si ovoliko potamnio,vidis li ti ista? :D extra astrica ,mazena ,pazena vidi se na njoj .. samo naprijed