Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Golf I  VR6
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
extra
Dobarrrrrr, svaka cast Wink
Odlican kec
farovi su sa golfa 2 rallye
dobar dobar
svidjaju mi se ovi rallye farovi
show
Svaka cast! Golf je premocan! Kosovo 12 points! Icon_razz

addo Wrote:
Mislim da su se slike vidjele ali neko (citaj: Daki) ih je, mislim maknuo! A i mene sad interesuje sta je bilo! Icon_razz

Sto bi ih daki maknuo ???? cccc

Otvorio sam da vidim mogu li nekako direktan link prebaciti na neki server pa da snimim na komp pa da je ponovo dignem fotke kad se prvi put nisu vidjele, medjutim trazi mi da se regam na forum i odustao sam.. cccc

Iznenadjujes me,, ali nije problem..

super kecov,nema sta

daki Wrote:

addo Wrote:
Mislim da su se slike vidjele ali neko (citaj: Daki) ih je, mislim maknuo! A i mene sad interesuje sta je bilo! Icon_razz

Sto bi ih daki maknuo ???? cccc

Otvorio sam da vidim mogu li nekako direktan link prebaciti na neki server pa da snimim na komp pa da je ponovo dignem fotke kad se prvi put nisu vidjele, medjutim trazi mi da se regam na forum i odustao sam.. cccc

Iznenadjujes me,, ali nije problem..

Pa mislio sam da si ih maknu jer su mozda slike nedozvoljenog sadrzaja! Jer sam vidio da si ih ti prepravljao! Nista zlonamjerno nisam pomislio! ccccccc Icon_lol

Tesko da ce te razumiti! Pitja ga na engleskom! Icon_razz
ozbiljno ti kazem jer davno nam je govorio da mu ostavljamo komentare na engleskom jer ne razumije bas bosanski! S Kosova je!!
Vlasniku svaka cast na ulozenom trudu i novcu, vidi se kvalitet. Prelijepo!

kec je strasan... cista desetka za moj ukus...

a od svega najvise mi se svidja ova izjava ...

Quote:
kec je ikona i točka...ima dušu,izgled ma sve...fuck new rabish...old school rulla...

respect djulba za ovo sto si napisao. nasao si me pravoIcon_redface

odlican je jos jednom
jesu ovo 16ke na njemu ?
nes je veliko kako god :D
Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13