Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Italian sam rucnonapravio svoj licni supercar
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nisam siguran koliko se Vama uklapa ova tema u ovaj podforum, ali ja mislim da sasvim zasluzuje ovakvo mijesto.

Naime covjek (Italian) napravio je svoj supercar, sve je izradio rucno, znaci, sasija, ovjes, volan, upravljacki sistem, kocnice, ustvari jedino sto nije sam napravio to je motor kojeg je "posudio" iz Audia, rijec je o 4.2L V8 motoru, kojeg je izvadio iz jednog "starog" A8 Audia.

Neka fotke kazu ostalo..

Bocni zmigavci mi lice na one kao kod Renault Clio.

daki Wrote:
ustvari jedino sto nije sam napravio to je motor kojeg je "posudio" iz Audia, rijec je o 4.2L V8 motoru, kojeg je izvadio iz jednog "starog" A8 Audia.

S turbinom velicine lubenice

trizex Wrote:

daki Wrote:
ustvari jedino sto nije sam napravio to je motor kojeg je "posudio" iz Audia, rijec je o 4.2L V8 motoru, kojeg je izvadio iz jednog "starog" A8 Audia.

S turbinom velicine lubenice

Kao celina glava Icon_mrgreen

Salu na stranu, mislim da i on ima vremena i novaca, sigurno bi bio u stanju nesto slicno napraviti, on bas ima neki fazon za slicne stvari.

Sto jes - jes. A i za gradnju nije nemoguce Icon_mrgreen

Neg dosta zajebancije i od mene, mislim da bi mogao, jer je mali pun ideja Smile
retrovizore je totalno profulo sa ovim uraganom Smile
felge je dobro napravio Smile
Svaka njemu cast, samo jos da hoce koaj firma da ga sponzorira pa da mu napravi fin oblik od plastike hehe Smile
Ne svidja mi se auto sprijeda nikako, al ako se njemu svidja, onda dobro :D

Svakako zanimljiv projekat...
Dajte ba ljudi, cuj mogo je ovo mogo je ono, kolko ljudi radi na jednom autu i koliko bude sukoba izmedju dizajnera i inzinjera, covjek sve sam, svaka mu cast.
Huhu dobar sa zada je predobar, a prijed mi se nesto previshe i ne svidja u svakom slucaju svaka mu cast :D
dobar ako ga je sam sastavljo
samo da mu je jos koji sponzor, il neka marka automobila da ga uzme pod svoje ruke i jos malo da ga oblikuje bio bi strasan
ma ima + od mene na reputaciju Icon_mrgreen liku svaka cast... valja imat vremena i para da se ovako nesto sastavi... nije ovo bas nesto sitno...
Svaka mu cast
Auto je extra
ma svaka mi cast fakat...
garant mu je onaj litvanac nesto u rodu hahahah
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13