Mislim da ti to nije bas pametno, nisam strucan da ti napisem i objasnim zasto, ali znam da prilikom slicnih prepravki u 90% slucajeva dolazi do blokiranja zadnjih tockova u voznji, bez bilo kakvog upozorenja, sto znaci vrlo brzo se nadjes na banderi.
Kako to znam, pa gledao svojim ocima, decki su se trkali VW Golf GTI MK1 VS Passat TDI.
Dva puta su startali, treci put na kocenju golf se iznenada zanio, na trotoa, odigao-poletio i drito u banderu, isli su cca 140-150 prilikom kocenja. Zatim u prici sa jos nekim momcima koji zive GTI, kazu da je to totalno nesigurno da moze raditi bez problema odredjeni period i onda iznenada da zakaze.
Iznenada zakaze jer se ne odrzava pravilno... istina je da zadnja klijesta prave problem jer se cesto znaju zaglaviti i to se desava na 90% Golfova sa zadnjim klijestoma od GTI.a... ali nije pravilo da ne moze... na mom golfu je kompletan trap od GTI-a... prednji ventilirajuci i zadnji obicni diskovi... imao sam problama kada sam tek kupio auto sa zadnjim klijestoma... al ona se skinu i razrade komplet, izmjenjaju se opruge i sajle od rucne kocnice... stave se ORIGINALNI dijelovi koji nisu nimalo jeftini...
I od tada je proslo sest punih godina bez ikakvih problema sa zadnjim klijestima, samo ih redovno podmazujem i pregledavam i to je to...
Ali ipak dobro razmisli jar kao sto sam naveo... zadnji diskovi mogu napraviti velike probleme ako se ne odrzavaju kako treba... Nazalost to im je MANA... pa odluci sam ako vec nisi...
Pozz...