Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Sta bih ja sve uradio
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sta cu mu uraditi i staviti u njega...
-Filter za Vazdu

[attachment=6236]

-Zatamljivanje stakala bez prednjih bocnih
-Sve  cetiri gume(michelin,195/65,ja mislim da im je ta velicina)
-Sijalice za kontrolnu tablu                                                                            
-Xeon Svetla                                                

-Turbo punjac=  

[attachment=6235]                                              

-auspuh
-Farba  za felme
[attachment=6237]
-felme bbs 15                                                  
-Prednji spojler

[attachment=6238]

To bih sve nabacio na vektricu,e  ovako bih izgledala (otprilike,to sam uradio u paint-u) kad bih zatamnio stakla i ofarbao felme u crno...,ali one obicne celicne...

[attachment=6239]

Sada me zanimaju vasi kkomentari sta valja ,a sta ne valja i sta bih mogao da uradim,posto sam pocetnik sto se tice stylinga i tuninga....
ili se opet zajeba...s ili si stvarno puko...

ti si sine dobro udaren u glavu...moja preporuka-doktor HITNO

nismo Wrote:

sta je vama ljudi,sta ste me stavili na zub...Ja stvarno ne znam u cemu je problem.....Ovo je forum tako da mogu da pitam sta hocu,a vama se ako ne svidjam onda me samo zaobidjite i svojim poslom nastavite...stvarno ne znam sta imate protiv mene.Ja samo pitam neke stvari ,a vi me samo napadate.....

a ovu sliku od neke opel vectre sam skinuo sa neta zato sto je slicna mojoj,pa posto nemam slike svoje vectre jos uvek..morao sam na necemu da demonstriram kako bi izgledala
POTPIS Smile

Outrage Wrote:
POTPIS Smile

da,ima veze..Vidis o tome nisam razmisljao....

@dexy-sexy

Ja u Bjeljini studiram, tako da redovno tamo dolazim, i bas u ovaj sada petak sam tamo, ponjecu foto aparat i da ti slikam automobil.
Mozemo se naci ispred Milba, ili na velikom parkingu kod Emporiuma.
eto daki dobrovoljac
jos ako ga fino zamolis moze ti to u PS-u uradit samo tako hehe
ti sve napsiaa i napuca je  rijecima al zaboravii spustanjee..samo ti nju spusti i nabaci fele i netreba ti nista bolje Smile,.. a za turbo sacekajjjj ide ona dovoljnooo ja mislim.. za pocetak Smile. pozz

nismo Wrote:

Ja sam davno reko da treba doktoru ,  al izgleda bolest uzima mahaIcon_mrgreen

Felne zeljezne nikako! Ni u crnu boju, previse ce ju zatvorit! Spustanje i prednji branik je mocan! + kakve pragove i zadnji branik, zakucat sa kakvim dufiuzorom, i kakve petokrake ili nesto mocnije...To bi bila mjera!
turbo ce te kostati koliko ti i auto vrijedi pa ko voli nek izvoli...

a sto se tice stylinga, 17"ke i spustanje pa onda redaj te plastike po autu
Kao prvo, ne bi turbo punjac stavljao...vjerovatno ej to auto nabralo kilometara i moglo bi nastetiti motoru da radi pod vecim naprezanjima...195/65, hmm, ako ides na turbo vjerovatno ces ga i goniti pod zescim gasom, 65 mesa na gumi nikako nije dobro a pogotovo bez spustanja za bocno drzanje, izletit ces iz krivine negdje...za prednji spojler je izbor dobar, sijalice, xenoni i to oke...

Radije za pocetak pare potrosi na 17-ske kakve dobre, gewinde, i protocni...ako vec mislis raditi neke zesce prerade sto se tice motora...kasniej plastike, i te kerefeke Smile
pomalo sa tim tu ti treba novaca mozes kupit novu vecuIcon_biggrinIcon_biggrinIcon_biggrin

dexy-sexy Wrote:

admir jahic Wrote:
pomalo sa tim tu ti treba novaca mozes kupit novu vecuIcon_biggrinIcon_biggrinIcon_biggrin

ma brate ne bih je prodao ni da mi daju ferarija u zamenu...Dugo je vozim ,svasta sam prezivio sa njom i uvek me izvlacila iz npr.makazica ,okretanja itd..Smile))
zaljudio sam se u nju
Smile

Bolest nije kraj! Kupi jace auto pa neces imati potrbe da uljeces u makazice! Icon_razz

Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13