Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Opela zapalio zbog cestih kvarova
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

Icon_lolIcon_lolIcon_lol

U policiju je priveden zbog izazivanja opće opasnosti...
16.04.2008. 13:30

Prema informaciji MUP-a Kantona Sarajevo, "opel kadet", koji je preksinoć u ulici Kenana Demirovića u potpunosti izgorio, zapalio je Dževad B. (48) iz Sarajeva, koji je koristio automobil. On je izjavio policajcima da je "opel" polio zapaljivom tečnošću i zapalio zbog čestih kvarova na automobilu. U policiju je priveden zbog izazivanja opće opasnosti.

Icon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_lol
ja konto otpadali mu dijelovi karoserije...pa nije više mogao da pokrpi...RESPECT...
Hehe, popustili mu zivci Icon_biggrin

TuLe Wrote:
hahahaha tipicno opel.... Icon_mrgreen

Sad ce te opelovci napast Icon_biggrin

ma i mom je starom dok je kadetta vozo sto puta numpalo da ga zapali, tako da mi nije cudno
i sve to u mojoj ulici
napio se lik i dokurcilo mu sto se kvari.
kanta benzina i upaljac. dobro da jos i on nije izgoio. ovako je "samo" ostao beeez auta i dobio kaznu
nek je ruke mu se pozlatile hahaha
u roku 24 sata cige odvukle kadeta. ostale samo neke plastikice koje nisu izgorile.
Dzevad je mogo robije  dobit, zapalio je auto na nekih 15ak metara od ulaza u glavni drzavni sud.
Legenda ovog grada
Prvi put da je Opel "umro" prije prirodne "smrti" od hrdje hehehehe :D
Mogao je on jos i kakve kazne popusit! Trebao je izjavit da je zapaljen od strane kriminalaca, nebi li dobio koju marku da kupi VW ... Smile
Sto sa konja na magarca hahaha ? :D

ErRoR Wrote:
Mogao je on jos i kakve kazne popusit! Trebao je izjavit da je zapaljen od strane kriminalaca, nebi li dobio koju marku da kupi VW ... Smile

Hahaha POTPISUJEM!!!

hahahhaahhaahahha
jebeno Smile
Hhahaha kralja :D:D
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13