Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Corvette Z06 Black Edition by Geigercars
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

7.0-liter V8 motor
592 hp
Sotona, sta reci...
Jao motorcine zalosna ti NjemackaIcon_mrgreen
savrsen "autic"Icon_biggrin
NO COMMENT
Kome treba guze dat za ovaj autoSmile
sinoc bas gledam emisiju o pravljenju  korvete z06....dosta dijelova na autu su carbonski,sasija aluminijska,drama...motor je ultra lagan...drama...drama auto..
0-100 3.7 max speed 320,a ova geigeorva vjerovatno ima bolje performanse
ja sam vozila corvette, jedno mi od najdrazih automobila. da imam novca za odrzavanje imala bi nju umjesto osmice. bila sam zadovoljna sa voznjom - dali autoput, dali krivine, dali kuliranje kroz grad ^^.. samo sto me rasplaka svaki put na benzinskoj stanici *lol* jedan vikend je bio dosta..
ma corvetta je corvetta
nema se tu sta puno pricat
Sila!
zamisli je na 13-kamIcon_lol

HONDA POWERR Wrote:
kad ga on opici prva druga i koci

Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

Zar nisu automatik ?? PRND Icon_mrgreen

dexy-sexy Wrote:
extra autic,samo sto su nestabilne u krivinama......glomazna previse

pogrijesio si. Corvette je jedno od najboljih handling automobila na trzistu. ona je dokaz da amerikanci znaju stvoriti auto koje ce proci kroz krivine vrtoglavom brzinom i pritom nece izletiti sa ceste! nisam naravno licno vozio ovo auto, ali ako Top Gear laze...

http://youtube.com/watch?v=LTuIf_5_bv4

trebali su 8 zavrsetaka auspuha stavit jedan do drugog, malo im je ovo:D lol smijesno.. Skyline novi 3.3 do stoje:D a fabrika obecala 3.5 :D
sta si ti toliko zapeo za Skylinea?
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13