16-04-2008, 04:16 PM
16-04-2008, 05:11 PM
ispod 16 kvadrata kabal nemoj niposto planirati da stavis a i aku ispod 60 ampera jer ce ti se cesto desavati padovi napona i treptanje svjetala, znam iz iskustva. pozz
16-04-2008, 05:49 PM
Mozes to rijesiti kondenzatorom, on i sluzi za te padove napona...
Al moras imat stvarno dobre kablove, s pijace ne dolaze u obzir
Al svejedno ce ti se to desavati dok je auto na leru al cim alternator dobije obrtaja sumnjam da ces imat peoblem....Barem je tako kod mene
Al moras imat stvarno dobre kablove, s pijace ne dolaze u obzir

Al svejedno ce ti se to desavati dok je auto na leru al cim alternator dobije obrtaja sumnjam da ces imat peoblem....Barem je tako kod mene

16-04-2008, 06:29 PM
Stavi 35mm2 i nece bit velikih padova, nemoj tanji kabal iz razloga sto si naveo da ces stavit jos jedan amp. pa je tako bolje rijesit odma .
Neko navede 16mm2 , pa covjek lijepo kaze da ima 1100W pojacalo,i da ce vjerovatno stavit jos jedno , a tu ispod 35mm2 ne doolazi u obzir, moja preporuka 35mm2 , poslo sam ti pm.
Neko navede 16mm2 , pa covjek lijepo kaze da ima 1100W pojacalo,i da ce vjerovatno stavit jos jedno , a tu ispod 35mm2 ne doolazi u obzir, moja preporuka 35mm2 , poslo sam ti pm.
16-04-2008, 07:03 PM
jel mislio 1100WRMS-a ili nazivne snage. za RMS uredu ali ta nazivna snaga je daleko od RMS-a.
16-04-2008, 11:18 PM
Ja bi se slozio sa sharkom sto deblji kabal, i sto bolju masu radi blinkanja...
16-04-2008, 11:20 PM
otidji u audio centar na malti. tacnije preko puta bivseg villa parka, tu imas od 10 - 50 kvadrata kablove za muziku ali i pratece dzidje od stopica do akumulatora, kondenzatora, pojacala, woofera, kutija i svega ostalog. radnja je dosta povoljna i ima sve sto pozelis
17-04-2008, 09:29 AM
devilSnight Wrote:
bio sam danas kondenzatora nemaju nenabavljaju vise imaju stvari extra;magnat,sony xplod i mac samo to drze ali fkt razvaljuju sto se tice opreme i imaju kablove samo za bas tube one deblje ali to sam vec uzeo...
nije mobil media ![]()
mobil media prodaje magnat,sony xplod i mac.
to je radnja koja prodaje kenwood opremu i nalazi se u onoj zgradi preko puta villa parka. dugacka zgrada, nemozes promasiti pise velikim slovima AUDIO CENTAR.
18-04-2008, 12:44 AM
18-04-2008, 04:56 PM
sad imas 3000W muziku, bices najjaci na dB dragu sigurno...
19-04-2008, 12:54 AM
bem,bej at the moment stoji, medjutim zaholcavam se na ICE dio , to cu sad kad se vratim sa sluzbenog putovanja ..
evo jedna slika trenutnog stanja

budu slike, a naleti nekad da vidis uzivo
svakako naleti da nesto slozimo da ti CAD-ovi prodisu punim plucima to je potencijal za 150dB uz malo znanja i truda
@devil....
neznam vjerovatno nisi bio nikad kod nas pa neznas o cemu pricas, ono ako mislis da smo raja sa ulice koja skupo prodaju
ok nisi ti kriv sto si neinformisan....
evo jedna slika trenutnog stanja

budu slike, a naleti nekad da vidis uzivo
svakako naleti da nesto slozimo da ti CAD-ovi prodisu punim plucima to je potencijal za 150dB uz malo znanja i truda
@devil....
neznam vjerovatno nisi bio nikad kod nas pa neznas o cemu pricas, ono ako mislis da smo raja sa ulice koja skupo prodaju
ok nisi ti kriv sto si neinformisan....19-04-2008, 01:08 AM
devilSnight Wrote:
a za car audio drug prejeftino je svegami raja prodaje skuplje stvari nego u radnji u kojoj znas da je novo i da ima garancija...otidjite pa vidite ja se sjebo kakvo je jeftino...
@muha, koliko god puta ovo da procitam, meni se cini da on tebe hvali, a ne kudi, tako da...
19-04-2008, 01:25 AM
muha, pogresno si protumacio, on kaze da ste vi jeftini, da raja sa ulice prodaje neku beze ziku za cijenu po kojoj vi uradite kvalitetnu i jos sa garancijom... procitaj jos koji put :D hehehe
19-04-2008, 01:43 AM
I ja evo gledam,krivo Muhi sto ga momak pohvali 

20-04-2008, 11:58 AM
Ti si bio u audio centru na Malti a ne u ca ili ti ga caraudio