Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: muzika pitanje
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
55 ampera nije puno,radije uzmi jaci akku i dobre kablove
ispod 16 kvadrata kabal nemoj niposto planirati da stavis a i aku ispod 60 ampera jer ce ti se cesto desavati padovi napona i treptanje svjetala, znam iz iskustva. pozz
Mozes to rijesiti kondenzatorom, on i sluzi za te padove napona...
Al moras imat stvarno dobre kablove, s pijace ne dolaze u obzirSmile
Al svejedno ce ti se to desavati dok je auto na leru al cim alternator dobije obrtaja sumnjam da ces imat peoblem....Barem je tako kod meneSmile
Stavi 35mm2 i nece bit velikih padova, nemoj tanji kabal iz razloga sto si naveo da ces stavit jos jedan amp. pa je tako bolje rijesit odma .

Neko navede 16mm2 , pa covjek lijepo kaze da ima 1100W pojacalo,i da ce vjerovatno stavit jos jedno , a tu ispod 35mm2 ne doolazi u obzir, moja preporuka 35mm2 , poslo sam ti pm.
jel mislio 1100WRMS-a ili nazivne snage. za RMS uredu ali ta nazivna snaga je daleko od RMS-a.
Ja bi se slozio sa sharkom sto deblji kabal, i sto bolju masu radi blinkanja...
otidji u audio centar na malti. tacnije preko puta bivseg villa parka, tu imas od 10 - 50 kvadrata kablove za muziku ali i pratece dzidje od stopica do akumulatora, kondenzatora, pojacala, woofera, kutija i svega ostalog. radnja je dosta povoljna i ima sve sto pozelis

devilSnight Wrote:
bio sam danas kondenzatora nemaju nenabavljaju vise imaju stvari extra;magnat,sony xplod i mac samo to drze ali fkt razvaljuju sto se tice opreme i imaju kablove samo za bas tube one deblje ali to sam vec uzeo...

nije mobil media Icon_exclaim
mobil media prodaje magnat,sony xplod i mac.

to je radnja koja prodaje kenwood opremu i nalazi se u onoj zgradi preko puta villa parka. dugacka zgrada, nemozes promasiti pise velikim slovima AUDIO CENTAR.

jes pogledo na http://www.caraudio.ba

????
sad imas 3000W muziku, bices najjaci na dB dragu sigurno...
bem,bej at the moment stoji, medjutim zaholcavam se na ICE dio , to cu sad kad se vratim sa sluzbenog putovanja ..

evo jedna slika trenutnog stanja

budu slike, a naleti nekad da vidis uzivo

svakako naleti da nesto slozimo da ti CAD-ovi prodisu punim plucima to je potencijal za 150dB uz malo znanja i truda

@devil....

neznam vjerovatno nisi bio nikad kod nas pa neznas o cemu pricas, ono ako mislis da smo raja sa ulice  koja skupo prodaju Smile ok nisi ti kriv sto si neinformisan....

devilSnight Wrote:
a za car audio drug prejeftino je svegami raja prodaje skuplje stvari nego u radnji u kojoj znas da je novo i da ima garancija...otidjite pa vidite ja se sjebo kakvo je jeftino...

@muha, koliko god puta ovo da procitam, meni se cini da on tebe hvali, a ne kudi, tako da...

muha, pogresno si protumacio, on kaze da ste vi jeftini, da raja sa ulice prodaje neku beze ziku za cijenu po kojoj vi uradite kvalitetnu i jos sa garancijom... procitaj jos koji put :D hehehe
I ja evo gledam,krivo Muhi sto ga momak pohvali Smile
Ti si bio u audio centru na Malti a ne u ca ili ti ga caraudio Smile
Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13