Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Sportski auspuh??
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
i ja isto pitanje imam samo drugo auto astra g 1,4 16v
znam da ima kod dodexa na pofalicima 100 km  to mi je ok
nego informativno ima li gdje jos kakvih da ne varim rore nazad
da oni prave kao imaju proizvodnju znaci protocni lonac koji daje zvuk ali mu je izlaz obican bez rorasa eh sada gdje kupiti neki dobar roras pa ga onda navariti umjesto njihovog to jedino
dodex radi sve sta suplju bacate.. ja prije mjesec dana mozda uradio kod njih u kiseljaku zadnji lonac s 2 izlaza..

.Sale Wrote:
dodex radi sve sta suplju bacate.. ja prije mjesec dana mozda uradio kod njih u kiseljaku zadnji lonac s 2 izlaza..

da nisi mislio na Barbica
Barbic ce ti najbolje to odraditi
znaci pravac Kiseljak 200 KM u dzep i lagano
a ostace ti sigurno nesto od toga ali za svaki slucaj da sta ne zafali
godina dana garancije i nece te boliti glavaIcon_mrgreen

ma remus uzmes,10 godina garancije i lagano Smile
a gdje kod nas (tacnije TK) ima remus?i znal neko imal u BiH supersprint
distributer za bih je autonuic,ja nisam preko njih nabavio nego od distributera u cro autoispuh.hr
Kulj, ujko mi dobar sa gazdom nuica, mozda bi ja moga nabaviti dupli ispuh sa protocnim za neke osrednje pare...hvala na info drug Smile

lov2xlr8 Wrote:
distributer za bih je autonuic,ja nisam preko njih nabavio nego od distributera u cro autoispuh.hr

e hvala.znas li mozda koja je cijena zadnjeg lonca

zavisi kakav lonac hoces,na autoispuh.hr su bile cijene u kunama,pa lako ti je pretvoriti.kontaktiraj nekoga od ta dva dilera pa raspitaj za cijene,imas ih od 250 km pa dalje,ako se ne radi o nekom ultra skupom loncu...al preko 300 eura tesko ces sta naci da je remus
poslao sam im mail da vidim imal sta za moje biciklo i posto je.jos jednom hvala na informaciji
cim ti odgovore javi nam :=)
evo napokon su mi odgovorili

Quote:
Poštovani,

Za vaše vozilo u ponudi postoji tipski homologirani lonac koji je predviđen
isključivo za vaše vozilo po cijeni od 2380,00 kn. Ugradnja tog lonca je
besplatna
Osim toga postoje i univerzalni lonci (nekoliko različitih modela) kojima
cijena počinje od 1230,00 kn i ovisi o tome za koji se model odlučite,
ugradnja univerzalnih lonaca je još između 100,00 i 300,00 kn ovisno o tome
koliko je spojne cijevi potrebno napraviti.
Na sve cijene imate 10% popusta ukoliko plaćate gotovinom.

Unaprijed hvala

Vladimir Gogić
Autoispuh d.o.o.
Zagrebačka 41
10360 Sesvete
tel/fax: +385 1 2008 466
mob: +385 99 2008 466
e-mail: vladimir.gogic@autoispuh.hr
http://www.autoispuh.hr

eh ja sam taj univerzalni remus nekakav stavio,nisam mogo cekati da dodje orginal za moje auto,trebalo cekati dugo...
a taj vladimir je extra lik,mi s njim sjedili cijeli dan ispijali kafu kod njih u radnji dok su radili...
elem tu u njihovom komsiluku imas metar radnji,sto felgi sto tuninga sto svega,
sve od tuninga je u ssesvetama i gotivnih autosalona,ko mafija zivi tu...
ak budesh isho reci da sam te ja preporucio pa ces dobiti jos nekog popusta,tako mi je reko kad sam ja bio.
najvjerovatnije da cu i ja uzet taj univerzalini al cu u splitu posto cesto idem a oni imaju poslovnicu i u solinu
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13