pa to je obicno kombijancija koja se najvise koristi kod nas, pa mozda naglasava da nije to to, iako sasvim nepotreban detalj al et..
samo naprijed
do sada je sve odlicno, malo mi zadnji branik je previse "kockast" za ovak oblo auto, ali da ne bude da trazimo dlaku u jajetu, odlican auto, sve prerade se cijene, samo lagano i nemoj da brzopleto radis, da se ne kajes kasnije, dobro pazi odabir boje, ak hoces posalji meni sliku auta da ti uradim u psu ako si nesto zamisljao,da mozes ak nista imati predstavu kako i sta
ak bude trebalo sta da se uradi u psu, tu sam
pozz
odlicno
trebao si skinuti ove stope da ti ih ne ostete kad budu radili (izgrebu, isparaju, ofarbaju necim i tak slicno) pa vratis kasnije, isto tako i za fele..
Ovaj drugi Audi je od Sase iz A3M-a ako se ne varam?
Felge mi se svidjaju pravo
Svaka cast. Iskreno, kad si otvorio temu i stavio listu sta se treba raditi pomislih da se opet neki djecak zajebaje hehehe... Respect
Kralju svaka cast, iz prve ruke znam koliko kosta ovoliki tuning kad se radi odjednom.
Max respect!!!
maloprije vidjo audia a3 narandzasti sa crnim krovom, duboke karambolke, pragovi, felgice. audi boli glava, ja konto da ti nisi zavrsio svog, kad ono nije... :D
Jel se ti zajebavas ili sta???
Adi nije ofarbao svog u narandjasto
svidja mi se ovaj "mrki pogled"

Perverzno izgleda, svaka cast na radu

Extra je, mada stvar ukusa, volio bih vise da je crn...
prava a3, i možes li nabaciti kavih slika od te A4(a6) iza, tj najbolje uslikaj a3 pokraj one a4(a6) da se malo divimo lijepim autima

Imas slike te sestice na prethodnim stranicama u ovoj temi, auto je od Sase iz A3M
lijep auto... licno nisam ljubitelj plastike i sl dzidza midza na autu, ali ovaj auto je profesionalnu uradjen i radi se... dobar posao i puno truda je ulozeno stoga i respect za vlasnika i navedeni projekat... sretno u daljim radovima i sto vise pehara kuci da doneses i osvajas...
pozdrav
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15