Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Kupujem gume
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Kupujem gume 185 55 R 15  znaci da su ocuvane (da nisu krpane ili izlizane od lose spure) i da nisu starije od 3 godine (godina proizvodnje pise na gumi)   kontakt na PM

cammeleon Wrote:
Kupujem gume 185 55 R 15  znaci da su ocuvane (da nisu krpane ili izlizane od lose spure) i da nisu starije od 3 godine (godina proizvodnje pise na gumi)   kontakt na PM

brzo cu ja svoje prodavati drug 195 55 15 stare pola godine good year,m+s, cim nabacim sesnaestke

ta mi dimenzija ne pase drug vec samo probavao jer imam abarth karambolku koja u blatobranu ima neku plastiku pa zapinje kad mota problem mi je sirina gume a ove 185 55 R15 odgovaraju vec sam probao cak mi ne pase ni 195 50 R15 tako da tebi hvala na ponudi a valjda ce ispasti negdje ova dimenzija koja mi treba jer trebaju mi barem 2 a dvije cu nove kupiti za naprijed
ok drug ja pokusavam da nadjem 16 felge al mi bas i ne ide cudan raspon 5x108
Probaj kod onoga vulkanizera kada se ide prema kiseljaku pa iza rakovice na brdu lik ima puno felgi i guma i stvarno ima dobar izbor ja sam danas bio pa probaj tu potraziti moguce da bude nesto

cammeleon Wrote:
Probaj kod onoga vulkanizera kada se ide prema kiseljaku pa iza rakovice na brdu lik ima puno felgi i guma i stvarno ima dobar izbor ja sam danas bio pa probaj tu potraziti moguce da bude nesto

gdje je to tachnije - slabo mi je poznat onaj tamo put

i ja bi shta uzo Icon_arrow

Kad krenes iz Sarajeva prema kiseljaku znaci prodjes mostarsko raskrsce i samo picis pravo putem kroz rakovicu pa prodjes samin gaj odma iza one skole i onih kuca u rakovici ima jedan onako veliki uspon znaci ides sve cestom ne skreces i kad se popnes na to brdo ima velika kuca ispred nje gomile guma e tu je vidjet ces imaju vani izlozene felge pravo puno fela ima sigurno ces naci nesto za sebe!
A ja sam gume kupio onu dimenziju koju sam trazio u ovom oglasu pa moze lock na oglas!!!!!!!!!!
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13