Kupujem gume 185 55 R 15 znaci da su ocuvane (da nisu krpane ili izlizane od lose spure) i da nisu starije od 3 godine (godina proizvodnje pise na gumi) kontakt na PM
Kupujem gume 185 55 R 15 znaci da su ocuvane (da nisu krpane ili izlizane od lose spure) i da nisu starije od 3 godine (godina proizvodnje pise na gumi) kontakt na PM
brzo cu ja svoje prodavati drug 195 55 15 stare pola godine good year,m+s, cim nabacim sesnaestke
ta mi dimenzija ne pase drug vec samo probavao jer imam abarth karambolku koja u blatobranu ima neku plastiku pa zapinje kad mota problem mi je sirina gume a ove 185 55 R15 odgovaraju vec sam probao cak mi ne pase ni 195 50 R15 tako da tebi hvala na ponudi a valjda ce ispasti negdje ova dimenzija koja mi treba jer trebaju mi barem 2 a dvije cu nove kupiti za naprijed
ok drug ja pokusavam da nadjem 16 felge al mi bas i ne ide cudan raspon 5x108
Probaj kod onoga vulkanizera kada se ide prema kiseljaku pa iza rakovice na brdu lik ima puno felgi i guma i stvarno ima dobar izbor ja sam danas bio pa probaj tu potraziti moguce da bude nesto
Probaj kod onoga vulkanizera kada se ide prema kiseljaku pa iza rakovice na brdu lik ima puno felgi i guma i stvarno ima dobar izbor ja sam danas bio pa probaj tu potraziti moguce da bude nesto
gdje je to tachnije - slabo mi je poznat onaj tamo put
i ja bi shta uzo 
Kad krenes iz Sarajeva prema kiseljaku znaci prodjes mostarsko raskrsce i samo picis pravo putem kroz rakovicu pa prodjes samin gaj odma iza one skole i onih kuca u rakovici ima jedan onako veliki uspon znaci ides sve cestom ne skreces i kad se popnes na to brdo ima velika kuca ispred nje gomile guma e tu je vidjet ces imaju vani izlozene felge pravo puno fela ima sigurno ces naci nesto za sebe!
A ja sam gume kupio onu dimenziju koju sam trazio u ovom oglasu pa moze lock na oglas!!!!!!!!!!