Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: FAROVI MK3
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pozdrav svima ... ne znam jesam dobro potrefio lokaciju gdje da postavim temu al ev da pokusam... Kupio sam farove u F1 kod Bosmala i kaze prodavac da je marka  FK AUTOMOTIVE i u katalogu sam ih iste vidio ... E sada me interesuje zar nebi trebalo negdje na faru da pise FK AUTOMOTIVE ili taka neka oznakam... Imaju naki brojevi i pise nest E11 zaokruzeno ... Kako znati jel to orginal cudo :S
pa ne mora na njima nista pisati,na kutijama u kojim su dosli valjda pise....

enesss Wrote:
pa ne mora na njima nista pisati,na kutijama u kojim su dosli valjda pise....

potpis

FK Automotive u biti je jedna firma koja kupuje robu "na veliko" od raznih prozizvodjaca i stavlja potpis na iste proizvode... u vecini slucajeva kombinuje 2-3 stvar u na kraju kupujes finalni proizvod s markom FK... 1 primjer...

KW gewinde... KonigSport
Konijevi amortizeri a Opruge od Waiteca ili Eibacha....
tako imas 90% stvari koje su sastavljene od vise marki raznih proizvodjaca... u sustini FK je BEST BUY marka...
E11 je oznaka sa tehnickog pregleda
dobar ti je proekat
Drug, ne brini...iz Europe ti nista ne moze izaci van praga radione a da nema TUV i legalnu oznaku, prema tome ne brini...nije ti to Kina Smile
uz malu ispravku,ne mozes izaci sa tehnickog pregleda a kupiti mozes sve Smile

lov2xlr8 Wrote:
uz malu ispravku,ne mozes izaci sa tehnickog pregleda a kupiti mozes sve Smile

Zamjerka primljenja na znanje Icon_wink Icon_smile

RCat Wrote:
E11 je oznaka sa tehnickog pregleda

Tako je... i znaci da su farovi dozvoljeni za cestovnu upotrebu...

Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13