Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: zadnja sajba kabrioleta?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Imam pitanje, da li iko od vas zna nekoga ko bi mi mogao ugraditi zadnju sajbu na krov kabrioleta.Moj krov nema trenutno otvor za zadnju sajbu, a sajbu sam kupio i sad je treba staviti. Posto to nisam nikada radio, pitao sam se da li to iko u SA zna da uradi.
imas onog dole kod rakovice on se bavi sajbama i ugradnjom
ima neko ko radi cerade za kabria raspitat cu ti se za br ovaj drug je radio za VITARU

nismo Wrote:
ima neko ko radi cerade za kabria raspitat cu ti se za br ovaj drug je radio za VITARU

javi mi broj ako uspiješ nabaviti, hvala

Joj moj krov je radjen u kiseljaku, neznam tacno gdje. Kompletno uradjen i stavljena original sajba.

Evo zbog ovakvih pitanja ja pravim site Icon_mrgreen

Fele Wrote:
Joj moj krov je radjen u kiseljaku, neznam tacno gdje. Kompletno uradjen i stavljena original sajba.

Evo zbog ovakvih pitanja ja pravim site Icon_mrgreen

ako se sjetis gdje javi. Ja sam konto to sam stavljati al razmisljam ako to neko radi dobro da se nezezam

imas kod mandic pumpe u rs dobrinja IV
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13