Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Turneja po bh gradovima jednog od najvećih auto motor karavana
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
TUZLARIJE - VIJESTI

U periodu od aprila do juna ove godine, jedan od najvećih auto motor karavana, organizuje turneju po gradovima Bosne i Hercegovine u kojem će posjetiti Tuzlu (19.-23.04.), Zenicu (26.-29.04.), Sarajevo (03.-13.05.), Vitez (16.-19.05.), Banja Luku (22.-26.05.) i Mostar (29.05.-02.06).

Crazy Cars karavan, čija tradicija datira od davne 1920. godine, posjeduje dugogodišnje iskustvo u izvođenju showa sa:

• automobilima koji uključuju slalom vožnje s okretanjem za 180°, vožnju automobilom na dva točka, taxi vožnju za hrabre posjetitelje, vožnju moguću sa svim serijskim automobilima,
• motorima sa vožnjom na tri, odnosno četiri točka, te zadnjem i prednjem kotaču, kao i skokovima, vožnji bez ruku na zadnjem točku i okretanju na zadnjem točku,
• specijalnim motorima na kojima se atrakcija sastoji od vožnje motorom na sajli od 30 metara,
• Car crash u kojem kaskader sa visine od 50 metara izvodi skok sa automobilom, te simulacije frontalnog sudara sa pirotehničkim efektima (eksplozija).

Big Foot Show uključuje izložbu i vožnju s velikim monster jeepovima (Chevrolet, Dodge…) teškim od tri do sedam tona i s motorima do 900 konjskih snaga.

Ovaj veliki auto moto karavan, čiji je generalni medijski pokrovitelj NTV Hayat, izuzetno je atraktivan događaj koji će zasigurno privući pažnju svih onih koji su željni mirisa zapaljenih guma i vjetra u leđima.

Generalni sponzor Crazy Carsa je m:tel sa sloganom imate prijatelje, dok su sponzori Hypo Alpe Adria Bank, Lido osiguranje, Red Bull, Alarm West i Lipa voda.

Medijski pokrovitelji su Media Servis BiH, Radio Kameleon, Cafe novine, Studio D, Radio Q, Radio Vitez, TNT Radio, Radio M, Alternativna televizija Banja Luka, RTV Mostar i RTV Herceg Bosne.

Sve predstave radnim danom počinju u 17.30 sati dok su vikendom planirane dvije predstave u 13 i 17.30 sati.

Ovo je izvrsna zabava za sve one koji su željni mirisa benzina i zapaljenih guma, vjetra u leđima i svega onog što diže adrenalin do nebeskih visina.
Jest da sam fulo, stavio pod auto sport...Icon_redface
Kaze mi stari da se jos nisu izjasnili, biti ce za koji dan postavljeno na Tuzlarije
Aaa ja ludnice, morat cu skoknut do Viteza da popratimo sva ta zbivanja!
Ja sam cuo da ce biti na parkingu kod Siporexa
TUZLA

Quote:
Postovani,
hvala na objavljenoj informaciji o Crazy Cars.
S obzirom da je neko na vasoj stranici pitao gdje se odrzava evo
informacije: na parkingu GIPS (kod Siporexa). Predstave radnim danom pocinju
u 17.30 sati, a vikendom u 13 i 17.30 sati.
Ukoliko zelite jos informacija vezanih za ovo, samo se javite

http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlar...p?id=22954

evo moj mali review danasnjeg showa.
Nek kaze sta ko hoce, vidi se da momci rasturaju. A sad sto je kratak program, itd. , jbg, cuo sam koliko kostaju karte vani, i ovo je bio jedini nacin da se svedu na "prihvatljivih" 10 km. Dodijeljeni prostor im je toliko malen da se monster truck nije mogao ni okrenuti na njemu, samo se provozao malo naprijed-nazad :(
A ja gledam na tuzlarijama kad ono tvoja slika kraj monstera Smile Odo ja danas
Icon_mrgreen ja cu pogledat vjerovatno ponovo s mosta Smile
meni valja u zenicu ichi gledati...smrc
znaci vrijedi cenera Smile dobro je
Bio, vidio, ima svega od obicnih stvari sa motorijade ili SR, do nevjerovatnih stvari, vrijedi pogledati
Ma oni okreti pod rucnom i ciljanje izmedju stolica su mi haos Smile kao i kad frajer omegu proveze slalom izmedju ljudi, okrene 180 stepeni, ponovo slalom i zaslajdra Smile i da, na 2 tocka je svo vrijeme Smile

trizex Wrote:
kao i kad frajer omegu proveze slalom izmedju ljudi, okrene 180 stepeni, ponovo slalom i zaslajdra Smile i da, na 2 tocka je svo vrijeme Smile

Natrpa 7 cura u auto i vozi na 2 tocka, ma najjaci!! Imam tonu clipova i slika al da ne kvarim cejf ostalim ljudima koji planiraju da idu...

Ludilo Smile
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13