Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Tuzla: Corsom udario u ulicnu rasvjetu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Neprilagođena vožnja, ali i vozačko neiskustvo doprinijeli su današnjoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ulici Obala Zmaja od Bosne u blizini Mercator centra u Tuzli.

Na sreću, 19-godišnji vozač, čije ime nije soapšteno, i njegov saputnik Š.M. su zadobili lakše povrede, dok je na vozilu ‘opel corsa’ pričinjena veća materijalna šteta.

U MUP-u TK kažu da je vozač usljed neprilagođene brzine udario u uličnu svjetiljku, a potom se zarotirao. Sreća je da u tom momentu nije bilo drugih automobila, pa je izbjegnuta veća nesreća.

Eto šta se sve dešava...pa ne znam kako ovi koji su tek položili nemaju onaj osjecaj kada stignu gas do poda, da u istom trenu shvate da su neiskusni i da zacas mogu udariti... Drugi put nece ovako sigurno jurcati...
Ma ovaj nije isao ni 50 km/h kad je udario u rasvjetu, a neprilagodjena brzina se moze napisati i za 20 i za 120 km/h. To je valjda klasika, kad ne znaju nista pametnije smisliti...
e jbg nije isao ni 50...pa dje je onda volko razbi...?
moja prva osmica je bila totalka.. a vozila sam "samo" 70
bandera se ne mice kad je udarish,nesto slicno zidu,zato je toliko jako razbio Smile
da je isho 100km/h farovi bi se poljubili Smile
imo je momak srece,i dobro je proso,mogo je glavu izgubiti
ne znam vala... mislim uopste mi nije jasno kako je ondje mogao da udari... 3 trake u jednom i 3 trake u drugom pravcu... a on spuca u rasvjetu??? pa gdje je gledo??? stvarno mi nije jasno...
i zaboravio si reci da je pravac...Smile

Faya_M5 Wrote:
i zaboravio si reci da je pravac...Smile

i to onaj mrtvi Icon_mrgreen

u pravom smislu te rijeci
ma vala koliko je ondje siroko i da su krivine moze proc ko od sale...
ovo auto ima 1.0 ili 1.2 motor tako da neku brzinu nije mogao ni postici ... neiskustvo
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13