Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: kako ovo?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
e ovako raja,imam namjeru da stavim neke zvucnike u vrata...pa sad..da li bih mogao da ih postavim u onaj dzep

nokke Wrote:
e ovako raja,imam namjeru da stavim neke zvucnike u vrata...pa sad..da li bih mogao da ih postavim u onaj dzep

Mozes tako odradit ali ja sam sebi napravio od fibera nije tesko i ja sam po prvi put ptravio i tapaciro samo na kraju extra dobro izgleda:ovo je slika sa neta ali ovako treba da bude

Da mozes i jedno i drugo, a mozes i otici na blizi auto otpad pa traziti mreze sto idu u njih zvucnici, dakle samo skines svoje latice i stavis one sto su predviđeni zvucnici i to je to!
ovako drugovi, otvorite novu temu i naglabajte do mile volje...u ovoj temi niko nije spomenuo neke satove i obrtomjere...
nokke ne kontam puno unutarnju fizionomiju golfa, ali u najgorem slucaju moze ti neko od fibera napraviti panele, ne bi te doslo ni puno para a niti puno vremena...
znam da moze... ali najvisebih volio da preradim ove svoje panele tako da klopim zvucnike
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13