Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: fiat bravo 1.2 sx
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
pozdrav kolege tuneri treba mi pomoć ako itko zna koliki je promjer prednjih baseva u vratima od brava sx. neka odgovori hvala unaprijed.

Icon_evil
prvo se predstavi u nove clanove
prednjih cega??
na prednje zvucnike misli, ne tweetere nego mid-ove...

tibor987 Wrote:

Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen ja pomislio na neke sarafe sto drze vrata il sta ti ja znam Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

ako mislis stavljati okrugle a ne elipsaste zvucnike onda fabricki pasu 16.5 cm ili 17 cm uz malo prosirivanje ili kupis adaptere za tu velicinu.

Pike_gti Wrote:

tibor987 Wrote:

Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen ja pomislio na neke sarafe sto drze vrata il sta ti ja znam Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

Ma znao sam ja da bi ti samo nesto uvrtao pa izvrtao...Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

tibor987 Wrote:

Pike_gti Wrote:

tibor987 Wrote:

Ma znao sam ja da bi ti samo nesto uvrtao pa izvrtao...Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

hu hu hu  :Icon_redface

Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13