Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: TAMNE SHTOPKE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
hocu shtope zadnje da zatamnim - da im ukinem onu narančastu boju da budu poput ovih sa slike, znachi ni previshe tamne a ni providne (ove mi bacaju na neku tamniju sivu) -chime se to radi i kako se farba ?

haj pucajte ! Icon_eek

komentari poput - tamnjenje papanluk il' "onaj" tuning me ne interesuju...
hocu da ih zatamnim i GOTOVO! Icon_mrgreen

obratite pozornost na boju shtopki sa slike - znachi na da budu one ofirno smedje Wink
zna li iko !?
driveru HVALA buraz Wink
nicht,keine problem
poslao sam ti na pm
poslao sam ti PM
Ove stopke sa slike su fabricki zatamnjeneIcon_wink
Pozz
jesu fabricke su ali mogu se ove serijske ofarbat pa da priblizno izgledaju kao ove na slici
Emire da onako izgledaju nikad! Ono su fabrice, jos plus ledice...
Kupi spray u koju boju oces tamniti, i ozezi laganini,ako zajebes razređivac i ponovo! Nikakva procedura...
Moj savjet je lagano prec jednom sa crnim mat sprejojm,dovoljno da se vidi da su zatamljene, pa zatim prec lak sprejom, da bi dobio tamiji efekat,a i lijepo bi djelovalo!
Kupi transparentni sprej za tamnjenje stopki imas ih u raznim bojama ja sam sebi prije na jednom autu tamnio i super je ispalo, ja sam sprej kupovao u fabulasu znaci ona radnja kod suda u branilaca grada a imas i u obi-ju kosta oko 10km znaci zastitis sve oko stopke pa lagano nanosis u nekoliko naleta zavisno koliko zelis da primi boju samo nemoj koncentrisano prskati na jedno mjesto da se ne krene slijevati postupak je jednostavan a rezultat super bar je meni bio i sretno u radovima.
nemoj samo previse zatamniti pa da se neko ne zabije u tebe...
prije nego pocnes sa sprejom moras staviti primer za plastiku, a prije toga izmatirati povrsinu koju ces farbati
A mozes i kupiti onaj benzin za odmascivanje,odmastis stopku,transparentni sprej pa bezbojni lak.To sam vidio kod jednog momka,mozda bas na ovom forumu,nisam siguran i super je ispalo,on je sve u crveno ofarbao
Na PG forumu je taj projekat,sjetio sam se...
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13