Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: VW Golf mk2 Body Kit
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
imas kod Iska na autopijaci
isko 062117700
meni se na svidja ta prednja karambolka ljepsa je obicna sa GTI spojlerom, a imas ovakvih modela u Sarajevu ne znam odakle je meni covjek narucio znam da je spominjao Sarajevo:
ja ga uzeo prije 2 god narucio ga je autolimar sto ga je radio, cijena je bila 350KM a sad je manje sigurno a reko je da je u Sarajevu narucio. kad ga vidim pitacu ga za broj ili adresu
Pa do kolko love si mislio ulozit? Ako oces da je kvalitetno i kako treba, onda moras i kesu odrijesit. Ima FK u svom asortimanu to sto ti trazis...

cca. 149 euro.

cca. 149 euro.

Ja_i_Moj_GTI Wrote:
Taj mi je prednji branik od FK jako ruzan, uopste mi se ne svidja, ovaj zadnji nije los, al nemam dvije ispusne cijevi na dvije strane, a bez toga je bezze, a 150€ za dodatak na zadnji branik je fakat previse...
Iskreno konto sam nesto da mi neko uradi, nesto bas slicno ovom zelenom...
ma vidjet cu u sa. sa ovim Iskom...

NE RADI SE O NASTAVCIMA KARAMBOLKI, NEGO O KOMPLETNIM KARAMBOLKAMA, I NAPRIJED I NAZAD..
pozdrav

ako si zainteresovan ja ti prodajem karambolku odnosno prednji branik dakle komple karambolka prednja bez ogrebotine samo da ofarbaš u svoju boju auta trenutno je na mom golfu u mojoj boji auta.....cjena 150 KM evo slika na ovom linku

http://i27.tinypic.com/2wpic0w.jpg
uglavnom to je moja karambolka i moj golf pa ako si zainteresovan javi se...
iz mostara sam karambolka je ručna izrada od smole odnosno poliestera a momak što je radio je vrhunski majstor i urađena je na nivou kao što se i vidi sa slika odnosno svak se može uvjerit uživo kako izgleda i njen kvalitet čak sam ja par puta kačio od ivičnjak nikad nije pukla samo ponov lakiro......(razlog prodaje meni osobo je što nemogu nigdje parkirat)inače nebi prodavo
Na pijaci u rajvosu kod tog lika ISKA imas sve! Imas RS Branike, imas onaj zadnji branik indentican onom sa slike, pragove imas 2x vrste, polu uvrnute i uvrnute,a ako imas obicni duboki branik ima jako lijepi dodataka za duboke branike umjesto onih tvornicki!

Ja_i_Moj_GTI Wrote:
uh daleko mi mostar...

Pa dogovorite neki transport, nesto, nije preko svijeta...

kako bi ti bogati vozom donio karambolku??? :D hehehehe
@Ja_i_Moj_GTI

Zapade mi za oko, koliko ima stranca ova tema, i iako me ne zanimaju ovakve stvari reko da pogledam o cemu naglabaju, i sada cu skrenuti sa teme malo, i nemoj se naljutiti, al kad procita sve od prvog posta pa do zadnjeg, izgleda da tebi nista ne odgovara.

Sticem utisak da bi ti, da ti neko za 50 KM donese to sve kuci, namontira i posarafa.
Orginalne neces puno ti para, u Mostar neces daleko ti, ovaj sto u Hrasnici radi ni on ti nesto ne odgovara, mislim stvarno, a inace to je generalno fazon kod nas. Vjerovatno tako i kugle, krajnice kupujes, daj od 3 KM samo nek se negdje vodi da je zamjenjeno.

Sta mislis koliko kostaju te sto si na slikama postavio ??? 150 KM, 200 KM ... hmmm...
De se ti malo prekalkulisi pa se pokrij koliko si dug.

Pozdrav i No HD Smile

Long Live Bosninan tjuning :d
Potpis ko kuca !
Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13