Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Presvlacenje auto sjedista?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Danas sam podigao auto kod ljudi koji presvlace sjedista po orginal kroju, znaci nisu presvlake. Imam Golfa 3 TDI 94 i presvukli su mi ga u crnu eko kozu, jer mi se orginal platno vec bilo isfucalo. Stvarno izgleda fantasticno. Zena radi super i pravo je jeftina. Sve me je izaslo 220 KM.
Eto ako neko hoce ja cu ostaviti adredu pa se informisite.
Indira 061 359 705 oni su na Mejtasu u Sarajevu.
Dobro ce doci i ta informacija nekom! Postavi slikice pa da viidimo!

P.S: I predstavi se u novim clanovima! Pozz
Zanimljive informacije...
P.S Nes mi ovo lici na MARKETING ... Smile
jashta je neg' marketing - početni član i nikad vishe nismo čuli za njega Wink
nije frka to nego koliko dugo traje to tapaciranje sjedala...??
ako brzo radi jedno mjesec dana Wink

KoKUz Wrote:
ako brzo radi jedno mjesec dana Wink

to ti zajebajes ili? :D

ma jok ba - za dan plafon dva sve bude gotovo Wink
ako vec ima mjere tvojih sjedista,ide to tip top,ako ne,mora skinuti pa prema tvojima dio po dio
hmm sto se prednjih sjedala tice mogu i presvlake a zadnje siceve bi ogulio svoje tapacirunge jer su krvava sjedista skroz tak dA ne zelim da to ostane u autu...
Danas gledam kod frenda radio mu neki u Vitezu sa strane eko koza,a u sredini platno! Jest da nije cemu uradio, jer nije zategao,pa lici na presvlake,al mu uzeo 100km sto je i razumno!
Uradio sebi eko kozu 200km dva prednja i zadnji navlaka za rucnu i navlaka za mjenjac! Sutra slike!
ja sam isao u firmu Sinkro (prodaju materijale ovde u BL )
dobili su 500 kompleta presvlaka sasivenih za VW (dobili iz SLO )
prava koza a u sredini alkantra (brusena,izvrnuta,...)
kroj je fabricki, imaju one dzepove iza sjedista  sve sve odradjeno
cijena 350KM
i rekose mi 100KM je navlacenje (mozes preko ovih svojih a mozes svoje skinuti )
a mozes i sam uzeti pa navlaciti da ne placas 100KM
ima 3 fabricke boje (crna,siva,bez)

ja ih moram sutra zvati ponovo da mi potrvrde imaju li za passata 5
Ma vidi ti Indire sto se reklamira Smile
Meni najbolje rade momci u Pazariću,ja mislim da niko nema prituzbi na njihov rad..
imal ko broj od tih momaka u pazaricu i ja sam cuo za njih da drama rade i znate li koja je cijena da mi odrade tapacirunge, krov u jednu boju...
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13