Jel ovo audijeva kontrolna tabla u njemu....
ma ovo zajebancija neka....ni rus nije ovoliki top da ovako smece napravi...
Ajjjjjjjj....... Fujjjjjjjj... Kako je samo odvratno. Prednji dio

(isto kao reli auto sa milion farova i maglenjaka), Zadnji dio gromada teska. Sve u svemu nula bodova.
Slabo,Slabo...Jos 8 rora

6 rora, ne 8...
A niko nije skonto da ima nazad kuku, tako da bi tajkun uvijek imao kucu uz sebe u vidu kamp prikolice hahah

...koncept i ideja do jaja...dakle povoljan kupac za ovo je slijep covjek, vjerovatno i gluh kako ne bi sluso tudja sranja o ovoj kanti, bogat, ali siromasan jer mora spavat u kamp prikolici , jelte, za to sluzi kuka...

Ima i galeriju, ja sam skuzio sve ali reko da vas pustim da sami zapazate detalje
Volan sa koridora

Kakve samo luksuzne steke ima!

Karambolka zadnja od nekog BMW-a, i to cini mi se 5ice, dok je farove iskoristio duple, znaci okrenuo ih je jedne prema drugima, samo ne mogu vise da skuzim do cega je njih uzeo.
Sve je potom ljepo upakovano jedim kvalitetnim kederom

Meni se cini da su stopke od neke Mazde starije...a sad primjetih gle mu zadnjeg sica ( sofa iz stana haha ) i karniza na prozoru....svoju babu pokrao za pokucstvo hahaha...de ima li jso slika ?
heh Boze sacuvaj,a prednji farovi su od onog Sang Syong ili kako se vec zove a i hauba je od istog vozila
finije bi ga u ludnici sklepali
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Gdje se moze narucit?

pa ljudi niko vam nije spomeno da je ovo auto napravljeno (al bas napravljeno) citavo za manje od 50000 dolara...a ima sve sto limuzina treba, osim izgleda...i ipak je ovo sve sam covjek napravio...malo to skontajte, ne ide sve samo na izgled...