Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: xdexx
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

xdexx Wrote:
..Ja sam volim auto i ulicne trke...

ovo u recenicu ne kontam,
svakako dobrodosao i ugodan boravak na forumu,
pozz

Dobro dosao.....ostani aktivan.....pozzzzzzz
Ne kontam cemu poll...
dobro dosao
pozz i dd

xdexx Wrote:
Zdravo,Ja sam dexy iz bijeljina.Vozim Opel vectra A 1.6i GL ,1989.godiste.
Metalik siveIcon_cool je boje, sa zatamljenim staklima...Auto je bas ocuvano i dobro..Ja sam volim auto i ulicne trke,cak sam ucestvovao u nekoliko....Icon_cool

ne glupiraj se

hehehehe
pozdrav i dobro dosao!
Pozz i dobro dosao
pozz i dd Smile

xdexx Wrote:
Mi to tako zovemo,....Smile Ma odemo  u neku malo manje prometnu ulicu ,ali da se preplice sa ostalim ulicicama i onda negde posle 1 postavimo auta tamo na ulice gde ne treba ici i tako napravimo tako reci stazu......Ne znam kako da ti objasnim,uglavnom gotiva je zesca.....Smile))

Sta ima F&F?Icon_mrgreen

a kad dodje murija svi bjezite itd.... skupljatel se u podzemnim garazama...?? mozda i driftate po njima ko zna... cccc masta cini cuda...
Hehe i onda ti nemas kesa, i ulozis svoje auto :D

P.S. Ja bi ti savjetovo da posjetis psihijatra, ocito ti pored auta fali jos nesto.
ja ovaj covjek ne kontam..
Mali ima jako dobru mastu...F&F ccc... Sta vozis ti mali?? Da nije slucajno Supra? Ona narandzasta. Pa zar si to ti? Hahahaha. Ma nisi nimalo providan po toj prici... Zalosno...
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13