Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: HELP me raja......
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pozzz svima,u planu sam stavljati 16-ke na auto sa gumom napred 195/50 a nazad 205/50 pa me zanima da li meni uopste mogu 16-ke hoceli zakacat ovo ono hocul imat kakvih problema auto je passat 3 1991god............pa eto ako ima ko strucan nek mi ti malo pojasni.....
ne znam nikog da je na passat 91' stavio 16''-ke. probaj pa ces tako najbolje znati.
ehehh dobro si valja kupit pa probat ako nemognu prodam,ustvari mogu vidit od nekog ko ima 16-ke da stavimo al prob. je u tome sto nema u mom kraju niko 16-ke sa cetiri rupe barem ja nikog neznam......
sto ne bi mogle

pa isti je radijus tocka kao i kod 15ke samo je felga veca a guma tanja... koja mu je fabricka dimenzija guma ? od toga ti zavisi idu li te gume koje si ti naveo

a hoce li grebati ili ne ne zavisi od velicine felge nego od offseta, ET oznaka na felgama

JD. Wrote:
sto ne bi mogle

pa isti je radijus tocka kao i kod 15ke samo je felga veca a guma tanja... koja mu je fabricka dimenzija guma ? od toga ti zavisi idu li te gume koje si ti naveo

a hoce li grebati ili ne ne zavisi od velicine felge nego od offseta, ET oznaka na felgama

to ti bude to

Dimenzija je sad 185/65 R14
Pa to me drug i brine posto se nerazumijem toliko oko toga,neznam hocul morat stavljat distancere,al najvise me brine da nece grebat za blatobran ipak nije mala velicina........

fidel Wrote:
ma moze 100% , kad  na mojoj trici mogu 205/50 r16 mogu i kod tebe,tak da uzimaj to.al malo ces na vuci osjetit to je sigurno

Ma to me tolko nezanima sto se tice vuce i tako je 1.6 Turbo diesel,a znaci kod tebe sve uredu nista trap nije otiso ovo ono sto neki pricaju..............

admir jahic Wrote:
http://amklivno.ueuo.com/images/Slika0177.jpg   evo pa pogledaj 9x16 na pasatu

Nece da otvori ovo stranu,imas kakav drugi link.......

Pa gumu sam mislio stavljat 205/50 a kolko su jota neznam gledo sam neke allesio petokrake nije to jos definitivno jos trazim.
Jest ono najljepsa znam i ja to al nije za nasih puteva...nazalost....tako nam je kako nam je.....
@tibor, ne zbunjuj ni cojka ni sebe Wink, sto je vrijednost ET VECA, felga je vise uvucena prema amortizerima, lafeti itd, sto je MANJA, felga je vise izbacena vani, BMW ti obicno ima nizi ET, kad recimo felge s kockice stavis na golfa 2, vire dosta vise vani.
Ja sam vozao tipa dvije godine minimum sa 215/40/16"...Nisam imao nikakvih problema sa trapom....
Jos je spušten bio, a vjeruj da nisam toliko pazio ni na rupe...
Ja sam imao istog passata, stavio sam 16-ske bez problema 195/45, nije paralo
moze 205/45r16 100%
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13